Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Årsträff för Medical Medium-följare

Eventet är avslutat

Årsträff för Medical Medium-följare

Från 1.400,00 SEK

Plats

Datum

17 jun 2023 10:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Årsträff för Medical Medium-följare

Inte bara en dag för lärande och inspiration- det är också en kväll du sent kommer att glömma!

Välkommen till en inkluderande gemenskap där vi kan samlas, ha kul tillsammans, utbyta erfarenheter och knyta nya vänskapsband. Det är en chans att träffa människor med liknande intressen och samtidigt njuta av en festlig stund där du kan vara dig själv.

Dagen kommer att vara fylld med spännande workshops och föreläsare. Vi kommer få lyssna till en biodlare som reder ut alla frågetecken om honung och vi kommer lära oss mer om groddning och odling av skott! I samtalsgrupper diskuterar vi svårigheter och lösningar vi möter i vardagen och i det sociala och delar våra erfarenheter.

På kvällen blir det riktigt roligt! Då bjuder vi in till en minnesvärd 3-rätters middag där vi kan umgås och skratta med likasinnade människor. Du kommer garanterat bli underhållen av de roliga aktiviteterna som är planerade!

Denna årsträff ger möjlighet till att skapa livslånga minnen och vänskapsband!

Välkommen till en kul och oförglömlig dag och kväll, tillsammans med en stöttande gemenskap av Medical Medium-följare. Vårt mål är att detta blir en återkommande tradition.

Vi ser fram emot att träffa dig där!

När: 17 juni 2023 kl 10.00

Var: Fristad Folkhögskola som ligger 1 mil utanför Borås. Bra buss och tågförbindelser.

För vem: alla som har anammat informationen från Medical Medium på ett sätt eller annat - oavsett om du är nyfiken och ny eller har varit med en tid. Oavsett ålder, civilstånd, ensam eller familj och oavsett vart du kommer ifrån, så är du varmt välkommen.

Mat: All mat som serveras är i enlighet med Medical Medium och det finns fett-och saltfria alternativ.

Boende: Fristad Folkhögskola erbjuder möjlighet att boka övernattning (kontakta dem för mer information och bokning). Det finns även några platser för att ställa husbil och husvagn för liten ersättning.
Se även AirBnb för andra övernattningsmöjligheter i närheten. I Borås centrum finns många alternativ för både vandrarhem och hotell.

OBS! Boende ingår inte i priset

Dagsbiljett: inkl lunch, fika. 10.00-17.30
Dagsbiljett + middag: inkl lunch, fika, 3-rätters middag. 10.00- ca 22.00

Vi vet att energin kan vara begränsad för många deltagare. Alla aktiviteter är frivilliga och rum finns att hyra på plats vid behov (begränsat antal).

Vid frågor, maila info@mmcenter.se


Arrangör
Vi har alla rätt till att få leva friska.

Vissa av oss får kämpa mer än andra för att kunna må bra. För en del kan det kännas som en ständig kamp i uppförsbacke. Jag tror att vi alla kan läkas och bli fria.

Det är vad jag jobbar för.

Därför har jag valt att kalla mig Happylifecoach. För det är väl det som vi människor önskar oss mest - Att få leva ett fritt och lyckligt liv.

Jag är en passionerad föreläsare och kursledare om mat som medicin, oss som energimänniskor och helhetsperspektiv. Jag grundar min kunskap i Kinesisk Medicin, Medical Medium Anthony William och egen erfarenhet. Mitt liv som Mamma till ett barn som vid ung ålder drabbades hårt av kronisk sjukdom har lärt mig så mycket. Framför allt har det lärt mig hur viktigt det är att kunna stå stadigt i sin egen kraft när livet blir till kris och kaos. Vi människor är fantastiska och våra kroppar arbetar för oss i varje sekund. Detta betyder inte att livet är lätt att leva, men vi har all chans i världen att göra det bästa av allt och växa av svårigheterna som med tiden kan förvandla tuffa erfarenheter till själsligt guld.

Tillsammans är vi starkast!

Jag får ofta frågan om jag är religiös och vilken trosuppfattning jag har. För mig spelar det ingen roll vem eller vad du tror på, så länge det är av godo och gör dig till en bättre människa. 

Välkommen att boka plats för oförglömliga dagar och möten med dig själv, likasinnade och naturen.

Lokal

Fristad Folkhögskola, Folkhögskolevägen 7, 513 32 Fristad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer