skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

ÅRSMÖTE FÖRETAGSAMMA KVINNOR 2022

Eventet är avslutat

ÅRSMÖTE FÖRETAGSAMMA KVINNOR 2022

Från Gratis

Plats

Datum

6 mar 2022 16:30 - 20:00

Beskrivning

Stort välkommen till årsmöte för Företagsamma Kvinnor söndagen 6/3

I år siktar vi på att få mötas fysiskt! 

Få nätverka, äta gott, passa på att få nya kunskaper i samband med vårt Årsmöte.

Läs mer nedan om den spännande föreläsningen vi kommer att få ta del av.


Agenda:

Kl.16:30-17.00  Mingel och presentation

Kl.17.00-18.30  Ann Fernholm föreläser, inkl. tid för frågor. 

Kl.18.30-19.15  Mat (Vegetarisk buffé, glöm inte att ange ev. allergier eller specialkost i samband med din anmälan)

Kl.19.15-20.00  Årsmöte

Medlemmar: Kostnadsfritt (Ej medlem: 200,- ex moms.)

”Låt maten göra gott – om socker, ultraprocessad mat och din hälsa

Vi har lagt mycket energi på att debattera hur många ägg vi kan äta per dag och hur farligt smör egentligen är. Samtidigt har maten vi köper i butiken genomgått en fullständig förvandling. Det är som att en plastikkirurg har satt kniven i de ursprungliga råvarorna och gett dem ett helt nytt ansikte. De bryts ner till sina minsta beståndsdelar och blandas med aromer, färgämnen och förtjockningsmedel innan de kläs i en säljande förpackning.

Under föredraget kommer Ann Fernholm att presentera en unik lista över de vanligaste ingredienserna i vår mat, där över hälften utgörs av socker, tillsatser och andra ultraprocessade ämnen. Hon berättar också hur dessa ingredienser – framförallt det tillsatta sockret – påverkar våra kroppar.

Som lyssnare kommer du att upptäcka att mängder av dold kunskap har runnit in i din hjärna, utan att du har märkt det. På köpet får du nya insikter, som att tillsatsernas motsats är frånsatserna. Vi kommer också att landa i en enkel slutsats: mat ska göra gott!

Ann Fernholm är vetenskapsjournalist, författare och grundare av Kostfonden, en ideell forskningsfond som ska stärka kostens roll i vården. Hon har skrivit en rad böcker om kost och hälsa. Nu är hon aktuell med en ny bok: Fejkmaten.”

Arrangör

Företagsamma Kvinnor i Härryda!

Vi är ett nätverk i Härryda för alla som identifierar sig som kvinnor och driver egna företag eller har för avsikt att starta eget. Vårt syfte är att stärka, inspirera och skapa mötesplatser för lokala egenföretagare. Våra medlemmar driver en mängd olika typer av verksamheter och vår gemensamma nämnare är att vi vill samarbeta för att utveckla våra företag.

Lokal

Benarebyskola Benarebyskola, Benarebyvägen 114, 435 39 Mölnlycke

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer