skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Årsmöte 2023

Eventet är avslutat

Årsmöte 2023

Från Gratis

Plats

Datum

5 mar 2023 16:30 - 20:00

Beskrivning

Årsmöte söndag 5/3 kl. 16:30-20:00
Mat, mingel och föreläsning! 

Dags för årets Årsmöte. Vi tackar av den gamla styrelsen och väljer Vårby styrelse till vår fina förening. 

Vi träffas i Benarebyskolan och självklart passar vi på och presenterar oss för varandra, minglar, äter god mat och får kunskap och inspiration genom föreläsning.

Denna gång får vi lyssna på Tua som pratar om årets team Hållbarhet!


Tua B. Frank ä är utbildad folkhälsovetare och intresserat sig extra för klimat- och miljöns inverkan på människa och samhälle samt aktivt medborgarskap. Numera studerar hon till folkhögskollärare, bor i Malmö och är mycket engagerad i miljörättviserörelsen.


Hon utbildar och håller föredrag om klimat-, miljö- och folkhälsofrågor. Mycket engagerande person som vuxit upp I Mölnlycke.

Tuas föredrag hoppas vi ska leda till ökad kunskap men också hur vi kan använda oss av kunskapen i vårt företagande. Särskilt i marknadsföringssyfte.


Agenda för dagen: 
kl. 16.30-17.00
Mingel, inkl. presentation av deltagare
kl. 17.00-17.45 Årsmöte
kl.18:00-18:50 Föreläsning
kl. 19.00-20.00 Mat, inkl. påannonsering av kommande aktiviteter, kaffe


Anmäl specialkost på: kontakt@foretagsammakvinnor.nu

Varmt välkommen!

Arrangör

Företagsamma Kvinnor i Härryda!

Vi är ett nätverk i Härryda för alla som identifierar sig som kvinnor och driver egna företag eller har för avsikt att starta eget. Vårt syfte är att stärka, inspirera och skapa mötesplatser för lokala egenföretagare. Våra medlemmar driver en mängd olika typer av verksamheter och vår gemensamma nämnare är att vi vill samarbeta för att utveckla våra företag.

Lokal

Benarebyskola, Benarebyvägen 114, 435 39 Mölnlycke

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer