skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Årskortsprogram: Förhandstitt i utställningen ARKITEKTUR SKULPTUR

Eventet är avslutat

Årskortsprogram: Förhandstitt i utställningen ARKITEKTUR SKULPTUR

Från Gratis

Plats

Datum

9 mar 2023 18:00 - 19:00

Beskrivning

En vecka kvar till vernissage för ARKITEKTUR SKULPTUR och du som är årskortsinnehavare får en exklusiv första titt! Detta blir lika delar en förhandstitt på den kommande utställningen som en inblick i hur arbetsprocessen ser ut när vi installerar en utställning. Intendent Ann Landgren finns på plats för att berätta och visa er runt. Vi vågar utlova ett kreativt kaos, med ouppackade lådor och där färgen inte har torkat på väggarna!

Vårens och sommarens stora utställning presenterar Sigurd Lewerentz (1885–1975) och några av hans mest berömda verk, som alla finns i Skåne. Som en av landets främsta arkitekter påverkade han utvecklingen av arkitekturen i Sverige under stora delar av 1900-talet. Utställningen ger en inblick i hans idéer kring utformningen av Östra kyrkogården med kapellen och blomsterkiosken i Malmö, Malmö Stadsteater samt S:t Petri kyrka i Klippan. Nya generationer upptäcker och inspireras nu av Lewerentz byggnadskonst. En av dem är arkitekten och konstnären Petra Gipp som till utställningen skapat ett nytt skulpturalt verk, en arkitektonisk undersökning av Lewerentz värld.

Läs mer om utställningen: https://skissernasmuseum.se/ut...

Arrangör

Skissernas Museum – Museum of Artistic Process and Public Art är ett unikt konstmuseum med fokus på den konstnärliga kreativa processen. Här finns världens största samling av skisser, modeller och förlagor till svensk och internationell offentlig konst. 

Lokal

Skissernas Museum, Finngatan 2, 223 62 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer