skip to main content

Arkitekturvisning av Liljevalchs+

Arkitekturvisning av Liljevalchs+

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

3 juni 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Öppet hus och visningar med Gert Wingårdh.

Med anledning av att tillbyggnaden Liljevalchs+ blivit nominerad till arkitekturpriset Mies van der Rohe Awards 2024 (EUmies Awards) har Liljevalchs öppet hus med fri entré för alla måndag 3 juni klockan 11-17. 

Under dagen håller arkitekt Gert Wingårdh fem korta visningar på svenska genom de vackra rummen i Liljevalchs+. Visningarna är gratis, men med begränsat antal deltagare. Skaffa din visningsbiljett på den här sidan.

Vänligen avboka din visningsbiljett senast 24 timmar i förväg om du får förhinder. Du kan också ge biljetten till en vän i fall du själv inte kan komma på visningen.

För att endast besöka huset den 3 juni och se pågående utställningar behövs ingen biljett. Då är det bara att komma.

Pågående utställningar måndag 3 juni: 
Hjärtahjärna, 15 mars-29 september
 
The Moon Will Not Stay Hidden Forever, 16 maj-18 augusti

Läs mer om arkitekturpriset: EUmies Awards 

Bilder: ©Liljevalchs

Arrangör

Liljevalchs utställningsprogram vänder sig både till den riktigt breda publiken och till dem som är särskilt intresserade av vissa konstnärskap eller konst- och formriktningar. Varje nytt konstår inleds med den välkända jurybedömda Vårsalongen.

Liljevalchs tillhör Stockholms stad och invigdes 1916 som den första självständiga och offentliga konsthallen för samtidskonst i Sverige. Den äldsta byggnaden är ritad av arkitekten Carl Bergsten och den nya tillbyggnaden Liljevalchs+ är ritad av Wingårdh Arkitektkontor med Gert Wingårdh och glaskonstnären Ingegerd Råman. Konsthallen Liljevalchs ligger på natursköna Djurgården i Stockholm. 

Lokal

Liljevalchs+, Falkenbergsgatan 3, 115 21 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer