skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

ÅRET ÄR 2023 | Johannes Finnlaugsson | GÖTEBORG

Eventet är avslutat

ÅRET ÄR 2023 | Johannes Finnlaugsson | GÖTEBORG

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

28 dec 2023 19:00 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Året börjar lida mot sitt slut, och när detta lidande är som störst erbjuds äntligen botemedel i form av en svinball jävla ståuppföreställning. Det har blivit dags för Johannes Finnlaugsson att skämta om allt som hände under 2023.

En räv som slåss mot en jordgubbe. Gängkrig i Sverige och krigskrig utomlands. Fotbollsspelare som blivit maskotar för Qatar. Artificiell intelligens och mänsklig dumhet. En Nato-ansökan som bara går och går men aldrig kommer till dörren. Melodifestivalen.

Det har helt uppenbart hänt en massa skit under året, och enda sättet att gå vidare är att skratta åt eländet. Nu gör vi så.

I första akten uppträder dessutom ett par andra roliga människor. Det hela är bisarrt prisvärt, och du bör köpa din biljett idag.

Insläpp 19.00. Showstart 20. Onumrerade biljetter, kom i tid för bästa plats!

Arrangör

Under Jord är landets hemligaste, roligaste, och bästa ståuppklubb. Inga tråkiga komiker. Garanterat lide ballt.

Lokal

Haket, Masthuggstorget 5, 413 27 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer