Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Åre Bike Festival 2022

Eventet är avslutat

Åre Bike Festival 2022

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

6 jul 2022 09:00 - 10 jul 2022 15:00

Beskrivning

ÅRE BIKE FESTIVAL 2022


2022 års Åre Bike Festival 6-10 juli är sommarens cykelhöjdare! Massor av evenemang, tävlingar och happenings! En nyhet för i år är våra tre områden - Eventområdet vid VM8an och arenan, expoområdet på Åre Torg och ytterligare ett familjefestival område i Björnen!


DELTAGARPASS

För cyklisten som verkligen vill ha full access till Åre Bike Festival och vara med på alla tävlingar, clinics och happenings – Då är det DELTAGARPASSET som gäller! ÅRE BIKE FESTIVAL DELTAGARPASS innebär att du kan signa upp för alla events och samtliga clinics.

Åre Bike Festival
Filippa Ring - BH/DH


BESÖKARPASS

Vill du cykla i din egen takt men samtidigt ta del av alla härliga sociala happenings under Åre Bike Festival? Ja, då är BESÖKARPASSET något för dig! Med ÅRE BIKE FESTIVAL BESÖKARPASS så får the inträde till alla happenings och och publika events.


FAMILJEPASS

ÅRE BIKE FESTIVAL FAMILJEPASS är passet för den aktiva familjen på två hjul som vill ha full access till festivalen. Familjepasset gäller för 2 vuxna samt 2 barn mellan 7-17 år.


VIP-PASS

För dig som verkligen vill ha full access till Åre Bike Festival och vara med på alla tävlingar, clinics och happenings men som vill uppleva festivalen med guldkant – kör på VIP-PASSET! Begränsad tillgång som ger dig allt från reserverade sittplatser på tävlingarna och förtur på midnattscyklingen.

Åre Bike Festival
Greg Minnaar gästade Åre Bike Festival 2021.

Här följer en översikt över våra olika pass (med reservation för ändringar)

För mer information, festivalprogram och boendepaket, besök arebikefestival.com 

Arrangör

Åre Bike Festival är en av de största freeride & mountainbike festivalerna i Skandinavien!  Åre Bike Festival är en unik festival vecka som blandar roliga cykel evenemang med en härlig atmosfär som passar hela familjen! 

Lokal

Åre Bike Park Åre Bike Park, Kabinbanevägen 17, 837 52 Åre

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.