Åre Bike Festival 2020

30 jun 2021 09:00 - 4 jul 2021 16:00

Biljetter 150,00 SEK - 1.200,00 SEK

Bjud in vänner

Åre Bike Festival är den största freeride & mountainbikefestivalerna i Skandinavien!  Åre Bike Festival är en unik festivalvecka som blandar roliga cykel evenemang med en härlig atmosfär som passar hela familjen!


Information angående Covid-19/Corona 
Åre Bergscyklister planerar att genomföra Åre Bike Festival på de sedan tidigare satta datumen 1-5 juli. Vi kommer givetvis att följa Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer till punkt och pricka med både deltagarnas och våra funktionärers hälsa som viktigaste prioritet. Det innebär att evenemang som drar en större publik kan komma att strykas från programmet, samtidigt som vi i så fall kommer att utöka festivalprogrammet med fler och mindre gruppcyklingar.

Vi ger även full återköpsrätt på alla festivalpass. För boende hänvisar vi till respektive uthyrare.

Håll dig informerad om det senaste via arebikefestival.com, Facebook.com/arebikefestival och vårt nyhetsbrev.


DELTAGARPASS

För cyklisten som verkligen vill ha full access till Åre Bike Festival och vara med på alla tävlingar, clinics och happenings – Då är det DELTAGARPASSET som gäller! ÅRE BIKE FESTIVAL DELTAGARPASS innebär att du kan signa upp för alla events, clinics samt med tillträde till Åre Video Challenge och Åre Bike Festival-partyt!


BESÖKARPASS

Vill du cykla i din egen takt men samtidigt ta del av alla härliga sociala happenings under Åre Bike Festival? Ja, då är BESÖKARPASSET något för dig! Med ÅRE BIKE FESTIVAL BESÖKARPASS så får the inträde till Åre Video Challenge-galan på fredagkvällen samt Åre Bike Festival Party på lördagskvällen samt alla övriga publikevent! 
FAMILJEPASS

ÅRE BIKE FESTIVAL FAMILJEPASS är passet för den aktiva familjen på två hjul som vill ha full access till festivalen. Familjepasset gäller för 2 vuxna samt 2 barn mellan 7-17 år.
VIP-PASS

För dig som verkligen vill ha full access till Åre Bike Festival och vara med på alla tävlingar, clinics och happenings men som vill uppleva festivalen med guldkant – kör på VIP-PASSET! Begränsad tillgång som ger dig allt från reserverade sittplatser på Åre Video Challenge till förtur på midnattscyklingen.


Här följer en översikt över våra olika pass (med reservation för ändringar)

Med hänsyn till det rådande läget med Covid-19/Corona erbjuder vi kunden rätt till full återbetalning av förköpta festivalpass.


För mer information, festivalprogram och boendepaket, besök arebikefestival.com 

Nätverk

Åre Bike Festival är en av de största freeride & mountainbike festivalerna i Skandinavien!  Åre Bike Festival är en unik festival vecka som blandar roliga cykel evenemang med en härlig atmosfär som passar hela familjen!