Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Ardbeg Day 2019

Eventet är avslutat

Ardbeg Day 2019

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

1 jun 2019 13:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

ARDBEG DAY KRYSSNING

På Ardbeg Day kastar vi ankar – det blir en karibisk karnevalkryssning. Vi pratar västindisk underhållning, tropisk mat, dans till karibiska toner och framförallt en whiskyprovning av årets limited edition Ardbeg Drum. Så gör oss sällskap på kryssningen den 1 juni 2019 – det kommer bli den hetaste Ardbeg Day någonsin… en kavalkad av karibisk konfetti.

I år bjuder vi in till en karibisk kryssning ombord på M/S Teaterskeppet i Stockholm. Mönstra på och delta på vårt flytande Ardbeg Day. Kryssningen avgår från Skeppsbron 13 i Stockholm och vi mönstrar på klockan 12.45. Cirka 13:00 lämnar vi kajen. Kom i god tid. Skeppet landar igen strax före klockan 16.00.

Var: M/S Teaterskeppet
Adress: Skeppsbron 13, Stockholm
Datum: 1 juni 2019
Tid: 12:45 – 16:00
Pris: 200 SEK (inkl. avgifter)

Vad ingår i priset:
• Välkomstdrink
• Provning av Ardbeg Drum
• Lättare tilltugg
• Musik, underhållning och en Ardbegkryssning

DET ÄR ANDRA SOM SPRINGER DENNA DAG

I år sammanfaller Ardbeg Day med Stockholm Marathon. Det får inte hindra oss från att avsegla. Se därför till att ni i god tid befinner er på kajen.

TA MED DINA VÄNNER

Har du vänner och bekanta som du vill ha med på vårt Ardbeg Day firande? Se till att ta med dem till kajen och vår karibiska karnevalkryssning.

KARNEVALEN FORTSÄTTER

Kan du inte få nog av Ardbeg – festen fortsätter på Ardbeg Embassy, som ligger nära kajen på Västerlånggatan 68.

KAN DU INTE KOMMA TILL STOCKHOLM?

Har du inte möjlighet att komma till det stora firandet i Stockholm? Sök dig då till någon av våra konsulat i Sverige och prova Ardbeg Drum.

Man måste vara över 18 år för att delta på detta event!

Arrangör

Lokal

M/S Teaterskeppet AB M/S Teaterskeppet AB, Skeppsbron 13, 111 30 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer