skip to main content

Arboga medeltidsdagar med veterantåg

Arboga medeltidsdagar med veterantåg

Från 70,00 SEK

Plats

Datum

10 aug 2024 08:52 - 18:37
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Resa till Arboga medeltidsdagar.

Resan sker med vårt 50-talsloket Ma408 som drar våra 30-talsvagnar.

I Arboga pågår medeltidsdagarna med diverse aktiviteter, Du får ca 4 timmar att uppleva Arboga. Under uppehållet i Arboga väljer du själv om du vill äta lunch.

På tåget håller vi vår Tågkiosk öppen under resan med gott fika, kaffe, te, dricka etc.

Du kan resa från Oxelösund, Nyköping Södra, Vrena, Hälleforsnäs, Eskilstuna och Kungsör tur och retur.

TIDTABELL:

Tåg 89001
08:52 Oxelösund
09:11 Nyköping Södra
09:32 Vrena
10:04 Hälleforsnäs
10:33 Eskilstuna
10:53 Kungsör
11:06 Arboga Ankomst

Tåg 89004
15:51 Arboga Avgång
16:05 Kungsör
16:35 Eskilstuna
17:07 Hälleforsnäs
17:46 Vrena
18:07 Nyköping Södra
18:37 Oxelösund

BILJETTPRISER

Sista dag för biljettköp 2024-07-26

VUXEN från 16 år BARN
5-15 år
Barn
1-4 år
t/r t/r t/r
Oxelösund/Nyköping till Arboga 500 300 100
Vrena till Arboga 450 270 90
Hälleforsnäs/Eskilstuna till Arboga 400 240 80
Kungsör till Arboga 350 210 70

FSVJ reserverar sig mot händelser utanför vår kontroll, som påverkar tågets tider eller eventuellt inställda tåg. Vid inställelse av tågresa återbetalas biljettpriset (exkl avgifter)

Läs våra bokningsregler på https://www.fsvj.se/webshop/bo...

Arrangör

Sörmlands Veteranjärnväg är en ideell förening som driver Oxelösunds järnvägsmuseum. Som järnvägsföretag förkortas namnet till FSVJ och det är det namnet som syns på stationsskyltar på järnvägsstationerna. I bland står det även museitåg. 

Vi arrangerar olika typer av resor med veterantåg på flera platser i Sverige, men vi utgår från Oxelösund där vi har vår fordonsdepå. 

Resorna sker med Ångloksdragna tåg, Elloksdragna tåg  med 40-50 tals lok och vagnar byggda på 1930-talet, eller med vår TGOJ rälsbuss X21 från 1950-talet. På tågen går det oftast att köpa gott fika.

Resorna är öppna för alla, Du behöver inte vara medlem i föreningen, men du får självklart stödja vår verksamhet med ett medlemskap. Läs mer på vår hemsida . 

Tyvärr är de gamla personvagnarna inte tillgänglighetsanpassade. Det kan därför vara svårt att kliva in i tåget om du är beroende av rullstol.

Och till sist, Du är mycket välkommen att fota och titta på fordonen, men tänk på att inte springa framför lok och vagnar eller i spåren. Följ alltid personalens anvisningar.

Välkomna att resa med oss eller besöka vårt museum i Oxelösund.

För alla resor gäller våra allmänna bokningsvillkor.

Lokal

Sörmlands Veteranjärnväg - FSVJ & Oxelösunds Järnvägsmusuem, Torggatan 2, 613 30 Oxelösund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer