Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Är du sur? En standupföreställning om att bli ihop

Eventet är avslutat

Är du sur? En standupföreställning om att bli ihop

Från 258,00 SEK

Plats

Datum

17 nov 2017 20:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Hur träffar man någon? Hur blir man ihop? Och framförallt hur ÄR man ihop? Många frågor men inte ett enda svar får du i föreställningen ”Är du sur?” – av och med gifta komikerparet Johan Hurtig och Johanna Wagrell.

”Vi är komiker och gifta. Så vi gjorde fruktansvärt rolig standup på det temat. I showen skojar vi om hur det är när man vill träffa någon och vad som händer när man faktiskt HAR träffat någon. Vi är inga experter, vi har inga svar. Bara skämt. Vi delar helt enkelt med oss av våra erfarenheter och hoppas du känner igen dig själv – eller någon du känner. Om inte annat så bjuds du på 80 minuter skämttät parterapi, inför publik."

– Johan & Johanna

Arrangör

Lokal

Dynamo, Tunnbindaregatan 37, 60221 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer