Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Är du redo för att blomstra?

Eventet är avslutat

Är du redo för att blomstra?

Från 230,00 SEK

Beskrivning

På föreläsningen delar jag med mig av min egen förändringsresa, med flykt från dåvarande Östtyskland, depression och utmattningssyndrom. Om hur jag hittade mitt varför, min ikigai och allt det där som får mig att blomstra. 

Det är inte en föreläsning där du kommer få med dig fem nycklar för ett lyckligt liv. Snarare är det en medmänniskas betraktelser och insikter från sin livsresa. Att det inte alltid är så lätt att vara människa men att vi oftast har ett val. Fast vi kanske inte alltid ser det just då.

Vi kommer även prata om:

 • Vad är förändring och varför det är en nödvändig del av livet
 • Varför det är viktigt att ha en riktning
 • Hur du skapar dig ett meningsfullt liv
 • Varför just psykosyntes, KBT och schematerapi
 • Lärdomar och insikter från min egen livsresa

Min förhoppning är att föreläsningen ska ge dig hopp och inspiration att våga ta steget till förändring för att skapa dig ett liv där du blomstrar.

Citat från tidigare föreläsningar:

”Mod är ett av mina starkaste ledord för 2020. Vill därför lyfta fram Susann som för en vecka sedan visade stort mod då hon höll föreläsningen om sin livsberättelse och personliga resa mot förändring. Susann vågade visa sig sårbar och att visa sårbarhet kräver ofantligt mycket mod! Tack Susann, ditt mod får mig att våga ännu mera.”

”Tack Susann för en fin och varm start på dagen. Du bidrar med energi och värme och kvar stannar en känsla av kärlek och hopp.”


”Went to a talk/breakfast this morning where Susann shared her very vulnerable story and that took courage. Reach out to this incredible woman and her Life and Business coaching.”

Arrangör

Vad härligt att du hittat hit! Min passion är att hjälpa människor att blomstra genom att få tillgång till sin inre kraft. Det gör jag genom coaching, samtalsterapi, motiverande samtal och föreläsningar som bidrar med hopp, mod och inspiration för att våga ta stegen till förändring.

Jag har ett holistiskt synsätt på människan, där alla delar är lika viktiga för helheten och där jag snarare utgår från våra möjligheter än begränsningar. Vi har alla 🌈 vackra färger inom oss. Vi behöver bara lära oss att använda dem.

Vurmar extra för att skapa hälsosamma och hållbara människor och företag och helhjärtade ledare som har människan i fokus. ❤ Tänker att vi behöver köra mer eco drive. ♻️ 🚙

Jag är certifierad coach, beteendevetare, kommunikationsrådgivare och snart klar KBT-terapeut som jobbat en större delen av mitt yrkesliv med att vägleda människor och företag i förändringar. 

Lokal

Hälsans Hus Hälsans Hus, Fjällgatan 23B, 116 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer