Aprilimprovisationer

Aprilimprovisationer

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

1 apr 2023 18:00 - 20:00

Beskrivning

Mellan ögonblick och sladdar, i landskap av dans, ljudande, musik och språk bjuds flöde av givande och tagande i oväntat berättande. Tre duettföreställningar av sex artister bjuder Scenkonstformen Improvisation ur olika perspektiv. Välkommen till vårafton i vackert scenrum där äventyrslysten komposition alstras ur personliga nu.


AND YET
Henrik Olsson (musiker, kompositör) & Francesco Scavetta (dansare, koreograf)


En improvisationsföreställning med Francesco Scavetta och livemusik av Henrik Olsson. Det handlar om att lyssna. Det är det återkommande flödet av givande och tagande. Det handlar om plötsliga avbrott, en serie påbörjanden; det handlar om att tillåta det oavslutade.


(O) KOMPATIBLA LANDSKAP

Richard Widerberg (ljudkonstnär, musiker) & Lisa Larsdotter Petersson (scen-, bildkonstnär)

...stereo, mono, nu borde det fungera, bra det finns olika sätt att göra saker på, aha där kanske, får starta om, funkade sist, kompatibelt, det brukar funka, vad är detta, vi provar den här vägen, nu kanske, se, ja, nu... Lisa och Richard möts mellan ögonblick och sladdar i landskap av rörelse och ljud.


UNCEDED LANDS

Karin Johansson (musiker, kompositör) & Catherine Magill (dansare, koreograf).

Karin och Catherine möts igen för att fortsätta sin skapande utforskning som påbörjades 2016. Australien möter Sverige, syd möter nord, värme möter kyla, ljud möter rörelse. Karin och Catherine interagerar i ögonblicket och skikt av dans, musik och text skapar magi, skönhet och en oväntad berättelse.

Aprilimprovisationer är ett samarbete mellan Vitlycke Centre for Performing Arts, Lisa Larsdotter Petersson och Francesco Scavetta. Med stöd från Kulturrådet och Vitlycke-CPA.
Tack till Danscentrum Väst.

Bild nr 1: Mireille Leblanc; bild nr 2: Merytxell Aumedes; bild nr 3: Lisa Larsdotter Petersson. 

BILJETTERBJUDANDE

Köp biljetter till 2 eller 3 av våra föreställningar samtidigt!

I mars och april visar vi 3 föreställningar på Vitlycke-CPA:

- DAN-SU - 10 mars kl.19.00

- Bibi ha Bibi - 24 mars kl. 19.00

- Aprilimprovisationer - 1 april kl. 18.00

Biljett för en föreställning kostar 150 kr (ordinarie), 110 kr (senior, student) och gratis (ungdom/barn).

Du kan nu köpa biljetter till två eller till alla tre föreställningar för ett specialpris - 2 föreställningar för 200 kr eller 3 för 300 kr (du sparar upp till 150 kr).

Hur ska du ta del av erbjudandet?

Gå in på "Skaffa biljetter" och välj bland olika biljetter (erbjudanden 2 för 200 kr och 3 för 300 kr hittar du längst ner på sidan).


Om du vill, kan du även skriva till info@vitlycke.org för att reservera biljetter.

Lokal

Vitlycke Centre for Performing Arts, Vitlycke gård 3, 457 93 Tanumshede

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.