skip to main content

apans Sommarmeny

apans Sommarmeny

Från 595,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

28 juni 2024 - 21 september 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Kära matgäst,

Välkommen till Bistro apan och vår sommarmeny! Vi är glada att ha dig här för en kväll fylld av fantastiska smaker och trevligt sällskap. Vår meny kombinerar enastående smaker från Sverige, Europa och Amerika i en charmig atmosfär.

Serveringen börjar kl 16:00 och baren öppnar redan kl 15:30 för de som vill njuta av en fördrink innan maten. För er som ska på Dalhalla-konserten, som börjar kl 20:00, finns det gott om tid att avnjuta er måltid hos oss och hinna med bussen som går kl 18:05 precis nedanför vår gård.

Om du istället ska på en konsert som börjar kl 19:00 och planerar att åka med bussen kl 17:05, hinner du tyvärr inte avnjuta vår sommarmeny hos oss. För er som tar er till Dalhalla med egen bil finns det dock gott om tid.

Vi vill också informera er om att enligt våra erfarenheter kan det ta längre tid än de 10 minuter som Google Maps visar att ta sig till Dalhalla med egen bil på grund av köer in till parkeringarna.

För alternativ restaurang i Vikarbyn rekommenderar vi Sjöapan.se, som har öppet kl 12:00-20:00 från den 22 juni till den 11 augusti.

Vi vill informera att vi tyvärr inte kan ta hänsyn till alla allergier på grund av vårt begränsade kök och personal. Endast allergier som finns angivna i vår lista, såsom gluten, laktos och nötter, kan vi ta hänsyn till.

Observera att öppet köp inte gäller, men du kan gärna överlåta din matbiljett till någon annan om du inte kan utnyttja den.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på Bistro apan på telefonnummer 0248-10101.

Vi ser fram emot att få ge dig en minnesvärd matupplevelse hos oss på Bistro apan!

Med vänliga hälsningar, [Bistro apan]

Lokal

Bistro apan, Stora Vägen 30, 795 70 Vikarbyn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer