aNtik live på Särögården

aNtik live på Särögården

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

1 apr 2023 18:00 - 23:00

Beskrivning

Nej det är inget första april skämt! Den första april kommer aNtik till Särögården. På scen kommer ni även kunna se artister som Jamie H och Gatzbo.


Musik duon aNtik startade 2019 och består av producenten Fabian Olander och sångaren/låtskrivaren Victor Wickelgren. Våren 2022 släppte dom sin mest framgångsrika låt ”Snälla kan du fatta”. aNtik har under 2023 fortsatt släppa ny musik och mer är på gång.


Insläpp 18:00 och först upp är Jamie H vid 19:30 därefter ser vi Gatzbo och avslutningsvis aNtik. 

Alkohol går att köpa i baren därav 18 årsgräns! Även lättare tilltugg går att få tag i för den som önskar.


Kommer enbart släppas 200 biljetter så knip dem snabbt innan det är för sent. Med andra ord vänta inte, det är först till kvarn som gäller! 

Biljetten krävs för att komma in. När du är inne på Särögården går det ej att lämna området om du vill komma in igen. Rökruta kommer att finnas på plats.

Särögården ligger i Särö på Liabovägen 1. För att ta sig dit går bussar från både Göteborg (Buss X3) och Kungsbacka (Buss 720). Busshållplatsen heter Särö Centrum och är bara på andra sidan vägen.

Lokal

Särögården, Liabovägen 1, 429 41 Särö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.