Annika Malmberg "Tillsammans blir vi starkare"

17 sep 2019 16:00 - 18:00

Bankgatan 1, 441 30 Alingsås

“Tillsammans blir vi starkare – Bli bättre på att samarbeta med alla som inte är som du!” med Annika R Malmberg

Grand Hotel Alingsås, tisdagen den 17 september kl. 16.00 – 18.00.

Inspiration för höstens utmaningar när en av Sveriges mest anlitade föreläsare gästar oss på Grand Hotel. 

Olikheter är bra, men ibland kan det vara en utmaning att få relationer att fungera. Med humor och värme kommer en av Sveriges mest färgstarka talare Annika R Malmberg ge dig nycklarna till hur du får dina viktigaste relationer i livet att fungera. Under föreläsningen får du konkreta råd och praktiska verktyg för hur du kan samarbeta bättre med alla som inte är som du. Både på jobbet och hemma.

Vi ordnar allt det praktiska och du samlar ihop gänget!

PRIS 350 kr

Passa på att boka in konferensen hos oss så blir föreläsningen den perfekta avslutningen på dagen. Vi erbjuder även fikabuffé innan föreläsningen eller njut av en god middag efteråt i vår uppskattade A la Carte restaurang. 

Dagkonferens: 595 kr/pers
Fikabuffé: 95 kr/pers

Välkommen att höra av dig till oss - för mer information och bokning av gruppergro@grandhotel-alingsas.se alternativ 0322-670119

Annika har över 25 års erfarenhet av att utbilda och föreläsa och är en av endast ett fåtal talare (och den enda kvinnliga talaren i Sverige) som lyckats uppnå nivån Platinum på Speakerrating.com. Oavsett vad Annika talar om är hennes budskap att vi människor är olika, har rätt att vara olika och att vi ser på världen på olika sätt. Det här är något som de flesta inser och håller med om men ändå har så svårt att acceptera. Få kan som Annika på ett så underhållande men ändå respektfullt sätt beskriva våra olikheter och hur vi kan skapa fungerande relationer med alla “som inte är som jag”.