Anneli Alhanko

Anneli Alhanko

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

11 maj 2023 18:00 - 20:00

Beskrivning

På tå över världen med Anneli Alhanko, Sveriges första hovdansare och prima ballerina assoluta!

Anneli Alhanko var under hela sin karriär knuten till Kungliga Baletten, men hon var flitigt efterfrågad över hela världen, så turnéerna blev många. 


Genom sin långa karriär som internationell toppdansare har hon fått se allt från kinesiska fängelser till moldaviska kollektivjordbruk. Turnéerna kunde vara äventyrliga, men de var också en välkommen omväxling från livet i Stockholm. Hon menar själv att hon har provat alla färdmedel ”utom ubåt och fallskärm”. 1997 gav hon sig ut på en riktig långtradarturné genom Sverige, där hon dansade både hiphop och flamenco med fyra manliga danspartners. 


Välkommen till en kväll fylld av fantastiska anekdoter tillsammans med en av Sveriges verkligt stora stjärnor.

Längd: 60 min med efterföljande samtal. Insläpp från 17.30.

Bistro Rolf de Maré är öppet och det går bra att ta med dryck därifrån till Lilla Klubben.

Lilla klubben är en programpunkt där publiken alltid kan samtala med kvällens talare efter framförandet.

©Foto: Mats Bäcker


Arrangör

Dansmuseet är ett världsunikt museum för dans och rörelse. Välkommen in bland kostymer, masker, bildkonst, grafisk form, dekor, skandaler, uppror och banbrytande idéer. Har du inte upptäckt oss än? Välkommen hit!

Lokal

Dansmuseet, Drottninggatan 17, 111 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.