Eventet är avslutat

Anne Franks Dagbok

50,00 SEK - 150,00 SEK

Plats

Datum

7 apr 2022 19:00 - 21:00

Beskrivning

En föreställning om Anne Frank, en helt vanlig tonårstjej, som längtar, är kär och som drömmer om att bli författare eller journalist och som råkar vara jude under andra världskriget.

Skådespelaren Josefin Iziamo gestaltar Anne Frank. Vi får en nära relation till människan Anne, en ung person med känslor, hopp, humor, rädsla och tro på framtiden.

Tillsammans med Anne på scenen finns klezmertrion Kv. Arken som spelar traditionell klezmer i egen tappning. Föreställningen får på så vis ett musikaliskt uttryck som för oss än närmare Anne Franks fantastiska, fascinerande och fruktansvärda öde.

Föreställningen Anne Franks dagbok berättar om det hemska som mänskligheten är kapabel till och skildrar det vi inte får glömma.

Medverkande: Josefin Iziamo och klezmertrion Kv.Arken
Regi: Helena Röhr
Manus: Anne Frank i bearbetning och urval av Märta Lundin, Helena Röhr och Josefin Iziamo.
Ljuddesign: Jacob Gustavsson
Kostym: Åsa Gjerstad

Arrangör

Lokal

Biorama Biorama, Stora Torggatan 4, 274 34 Skurup

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.