Anna Linander - Låt det skava

Anna Linander - Låt det skava

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

5 maj 2023 18:00 - 22:00

Beskrivning

Men hörni vad fint det ska bli att få dela detta med er! Kom och fira release med oss på det varma och välkomnande Musikhuset, på nedre plan.Vi kör ett set med låtar vi spelat in live i en kyrka. Det handlar om tvivel, tröstlöshet, litenhet, rädslor och allt det vackra däremellan. Det skaver, det skär, det brinner, det älskas och går sönder och strävas.Jag har skrivit all musik och sen arrat tillsammans med det briljanta bandet:Mari Dahl, piano, Kalle Wahlström, kontrabas, Cecilia Vainio, cello och Emma Sörensen, tvärflöjt.Vi kommer också bjuda på ett set med nya låtar, några gästmusiker och kanske lite jam om vi får feeling!Insläpp kl. 18.00. Välkomna!Här är några röster om våra livespelningar:"Sköra och gripande sånger. Så starkt och omtumlande. Sån nerv, sån dynamik. Tröstar mitt i gråten. En upplevelse som kan rekommenderas.
Finsk melankoli på svenska
Hon kommer omsluta hela dig med sin röst, text och musik!
Det går liksom rakt in i kroppen!
Kombinerar svensk folkmusik med österländska toner. Det känns dramatiskt och oförutsägbart.
Anna använder skickligt sin röst som ett instrument och bandet är så lyhörda och ser ut att ha så roligt!"

Arrangör

Föreningen Musikhuset & Sjömanskyrkan Bord & Bar - Gävles största vardagsrum med scen, livemusik, restaurang & bar- Fullständiga rättigheter.

Lokal

Musikhuset Gävle, Kyrkogatan 32, 803 11 Gävle

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.