Anna Larsson - När Änglarna kom

22 apr 2018 15:00 - 16:30

Stiftelsen Hälsans Hus, b, 116 28 Stockholm


ANNA LARSSON

När Änglarna kom


NYA JORDEN FÖRELÄSNINGSSERIE NR 5

SÖNDAG 22 APRIL 2018

HÄLSANS HUS, TERASSEN

KL.15.00 - 16.30

PRIS: 200 KR

Anna Larssons spirituella resa tog fart då hon blev kallad ”av en inre röst” att säga upp sig från sitt dåvarande arbete.

Inom loppet av bara några få månader utvecklades hennes gåvor till fullo. Anna började att se in i människors kroppar, se tidigare liv hos de människor hon mötte och i samband med detta blev hon också en kanal för änglar, mästare och andra ljusguider.

Hennes uppgift är att vägleda och guida människor på deras resa mot ett högre medvetande. Att hjälpa till att väcka minnen och att ta fram just sina unika gåvor.

En del av hennes själsuppdrag är att hjälpa till att höja Moder Jords energier i den process som Moder Jord och mänskligeheten nu är inne. En stor del av hennes arbete både med månniskor och Moder Jord sker via toner och Light Language - the Sacred Language.

Ett språk som finns inprogrammerat i ditt DNA, det språket som ditt hjärta talar och responderar till..

Anna håller högt uppskattade workshops om den nya tiden och om själens resa till ett högre medvetande. hennes absoluta övertygelse är att ALLA människor kan öppna upp för ett högre medvetande.

OM NYA JORDEN FÖRELÄSNINGSSERIE

Nya Jorden har bjudit in fem inspirerande föreläsare som kommer att berätta om sitt egna andliga uppvaknande och arbete under varsin gästföreläsning. Samtliga inbjudna gästföreläsare har på sitt egna unika sätt gått igenom andliga uppvaknanden som på ett eller annat sätt förändrat deras relation både till det inre och det yttre livet.

De inbjudna gästföreläsarna kommer att dela med sig av sin egna andliga uppvaknings resa, sina intuitiva och mediala förmågor samt förmedla sin djupa själsliga visdom till deltagarna på olika sätt. Allt med förhoppning om att kunna sprida inspiration, gemenskap och själslig vägledning med bredd och djup.

Syftet med dessa gästföreläsningar är att lyfta fram var och en av föreläsarnas unika kunskap och förmågor. De har fått fria händer att dela med sig av sig själva på det sätt som de själva önskar. Det kommer att bjudas på både berättande, kanaliserade meditationer och mantrasång.

Framför allt är detta en serie möten med människor som funnit det gudomliga inom sig själva på ett grundläggande sätt, som själva har haft transformerande andliga och mystiska upplevelser. Människor som har upplevt hur dimensionerna öppnat upp sig och hur världarna smält samman.De har vaknat upp till ett Universum som kommunicerar, pulserar och sam-skapar tillsammans med dem utifrån ett öppet hjärta.

Varmt välkommen / Åsa Miljand

www.nyajorden.se

Läs mer om Anna Larsson på www.yourinnerlight.se


Biljett

Stängd