skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Anna Järvinen

Event inställt

Anna Järvinen

Från 200,00 SEK

Plats

Beskrivning

Gathenhielmska Huset och Amandas Ateljé presenterar stolt ett unikt event med Anna Järvinen.

I den vackra Gathenhielmska trädgården kommer Anna Järvinen att spela låter från Vestigia Terrent samt läsa ur ”Dröm natten till idag”. Konserten ges på duo och efteråt blir det boksignering i Gathenhielmska Orangeriet.

Anna Järvinen är musiker, kompositör, författare, säregen sångerska och artist som 2020 gav ut sitt sjätte album, ”Vestigia Terrent” (latin för ”spåren avskräcker”). Ett album där Järvinens svävande och svepande, eteriska och drömskt dröjande röstslingor försöker fånga tidens flykt. Albumet fick lysande kritik i bland annat Aftonbladet, Dagens Nyheter, Dagens Industri och Svenska Dagbladet som gav albumet 5/5 och skrev ” Hennes nya album ”Vestigia Terrent” är hennes hittills bästa.” Förra året debuterade Anna Järvinen även som författare med prosaberättelsen ”Dröm natten till idag”: där vi får möta berättarjaget Anna, en musiker och konstnär som närmar sig de femtio. När man passerat mitten av sin levnads bana blickar man allt oftare bakåt och funderar på vad som format en som människa, vilka händelser som satt spår och vilka människor som gjort avtryck. dröm natten till idag: består av löst sammanfogade fragment som fogas samman till en berättelse om saknad och sorg, smärta och svek men också tillförsikt och framtidstro.

Med stöd av Kulturrådet och Sensus.

Insläpp: kl 15.30

Starttid: kl 16.00

OBS. Evenemanget är utomhus. Ta med en jacka :)


Tillgänglighetsinformation:
Evenemanget äger rum i Gathenhielmska trädgården. Huvudentrén är en kullerstensstig. Det finns ytterligare en entré, närmare scenen och med en mer rullstolsanpassad stig, på baksidan av trädgården. Denna kan öppnas vid behov. Kontakta oss gärna om du vill att detta ska ordnas.

Biljetter

Ordinarie pris : 250 kr

Rabatterat pris (student, pensionär, ungdom, arbetslös) : 200 kr

Arrangör

Ett unikt kulturhus i Majorna, Göteborg

Lokal

Gathenhielmska Trädgården Gathenhielmska Trädgården, Stigbergstorget 7, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer