Anna Blomberg på West side Comedy

Anna Blomberg på West side Comedy

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

30 nov 2023 19:30 - 21:30

Beskrivning

30 november är det dags igen för en väldigt speciell kväll planerad på WSC som ni inte vill missa. Då kommer nämligen Anna Blomberg till oss och bjuder på flera av hennes roliga karaktärer. Hon slog igenom för en bredare publik i TV-serien Kvarteret Skatan, där hon bland annat spelade Kristina (tillsammans med Ulf (David Batra), Kåta Gun och Carita i husvagnen. Blomberg deltog i säsongerna 2003, 2004, 2006.

Våren 2006 spelade hon föreställningen Kärringfeber på Mosebacke Etablissement, och senare samma år gjorde hon Angela Lindström i Hipp Hipp-gängets TV-serie Itzhaks julevangelium. Blomberg har även medverkat i Lilla vi (tar stor plats) och i P3:s Morgonpasset.

Hösten 2005 och vintern 2006 spelade Blomberg med i familjeföreställningen Från A till Ö på Maximteatern i Stockholm, och under våren 2007 medverkade hon i Kvarteret Skatans krogshow på Rival. Hon har även gjort rollen Marina i komediserien Hjälp! som visades på TV4. Hon deltog även i säsong 3 av serien, men då som psykologen Jeanettes receptionist Birgitta Bollerud, som lider av neurotiska tvångssyndrom. Det är en roll som också varit med i Morgonsoffan.

Under 2009 var hon med i årets julkalender Superhjältejul, där hon spelade en av trillingarna Tinnitus. Året därpå gjorde hon den hesa kanslichefen Gunvor Halldén i tv-serien Starke man. Hon har även medverkat i TV-serien Häxan Surtant. Den 20 juli 2013 var hon sommarvärd i Sveriges Radios P1-program Sommar i P1.

Hon har gjort imitationer av bland annat Hollywoodfruarna, Lill-Babs och Jimmie Åkesson i SVT:s talkshow Robins. Vissa av dessa inslag kan ses på Youtube och imitationen av Hollywoodfruarna Maria Montazami och Anna Anka har visats nästan en halv miljon gånger.

Under kvällen varvar vi Annas uppträdanden med flera andra duktiga komiker.

https://www.annablomberg.se/

Då lokalen har begränsat antal platser bör du köpa dina biljetter i tid. Eventuella kvarvarande biljetter säljs för 130:- vid entrén. Då det är fri sittning är det bra om du kommer i tid. Vi garanterar inte sittplats så var på plats i god tid.
Insläppet börjar vid 18.30.

Middag innan? Inga problem! Kom gärna vid 18.00 så hinner ni äta i lugn och ro.

Arrangör

West Side Comedy är Västerorts egen Stand Up-klubb som kör varje torsdag på O'Leary's i Vällingby klockan 19.30-21.30. Vår ambition är att erbjuda kvalitativ stand-up utanför tullarna med ett biljettpris som gör att fler har möjlighet att gå. 

 I höst har vi klart med headlines som Babben Larsson, Magnus Betnér och Anna Blomberg mfl. Listan på toppkomiker som kommer till Vällingby i höst är lång.  

Förutom headlinern får du varje kväll se och höra flera utvalda komiker från hela Sverige.

Lokal

O'Learys Vällingby, Vällingbyvägen 24, 162 65 Vällingby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer