Eventet är avslutat

Anna Bæk Christensen, sång

Gratis

Plats

Datum

20 maj 2022 19:00 - 20:20

Beskrivning

Examenskonsert, kandidat klassisk musik

Välkomna till Anna Bæk Christensens examenskonsert!

I denna romanskonsert kommer ni få höra sånger av bl.a. Schumann, Grieg och Heise, men framförda på ett nytt sätt och sammansatta till en scenisk helhet. Ni får träffa kvinnorna ur “Frauenliebe und -leben”, “Haugtussa”  och “Dyvekes sange” i en berättelse om kärlek och samhörighet. Förutom detta bjuds även på tonsättningar av Caspar Reiff till texter av J.R.R. Tolkien samt sånger av Rebecca Clarke.

Låt er föras med på resan in i denna värld av klassiska sånger, och låt er med öppet sinne överraskas av det som väntar.

Sång: Anna Bæk Christensen Ella Vahtras Emmi KauppinenKarin Malm Karolina Åsberg 
Piano: Octavian Andrei Leyva Dragomir 

Arrangör

Lokal

Kungasalen - full Kungasalen, Kungliga Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.