Ann Westin m.fl. på Karlstad Comedy

12 apr 2018 19:00 - 21:00

Pitcher's, Kungsgatan 12, 652 24 Karlstad


Entré 150:-
Student 100:-

Uppvisad biljett ger 20% rabatt på Pitchers meny om ni vill äta innan, boka i så fall bord direkt på Pitchers hemsida.

Biljetten köper du här eller bokar på:
erik@eraxproduktion.se eller 070-953 28 71

Energiknippet Ann Westin som vunnit utmärkelsen "Årets kvinnliga komiker" på Svenska Standupgalan inte mindre än 3 gånger!! gästar oss äntligen i Karlstad.
Absurd humor levererat med oefterhärmligt scenspråk utlovas!

Dessutom har vi nästan tömt Gävle på roligt folk och gästas av 3 av deras absolut roligaste filurer.

Christoffer Fernis
Var med i Gastas nybörjartävling maj 2016 och är ny med stand up men har redan hunnit med att uppträda på bla Oslipat och Norra Brunn. Varit förkomiker åt Carl Stanley och Marcus Berggren.

Mathias Heldevik
Började med standup comedy våren 2009 och har varit en del av GASTA sedan 2011. Mathias har turnerat med Al Pitcher, under hans “Fikatour” samt “Påtårtour”, och varit förkomiker åt bland andra Magnus Betnér och Mårten Andersson. I februari 2016 gjorde Mathias sin internationella debut i San Francisco, USA, och har efter det också uppträtt i Toronto, Kanada. Våren 2017 debuterade han på anrika Norra Brunn i Stockholm.

Sebastian Andersson
Gjorde standup-debut på Gastas nybörjartävling maj 2016 och har sedan dess fått mycket scentid på Gastas scen och kört på flera andra ställen, bl.a. Skratta med käften Comedy Club i Sundsvall, Greven Komedi i Sthlm och Nubben i Uppsala. Har öppnat för bl.a: Henrik Schyffert, David Batra och Clayton Fletcher samt på “En skånsk humorafton” i Trelleborg.

Erik Axelson är kvällens värd och konferencier.

Ann Westin m.fl. på Karlstad Coemdy

Stängd


Studentbiljett Ann Westin m.fl. på Karlstad Comedy

Stängd