Änglanatt

Eventet är avslutat

Änglanatt

Biljetter från 120,00 SEK

Plats

Datum

21 dec 2021 19:30 - 21:00

Beskrivning

Upplev den äkta julstämningen i Vasakyrkans varma och mäktiga akustik. Körens årliga och efterlängtade julkonsert bjuder på de älskade julsångerna som man bara längtar efter att höra . Dessutom överraskar vi med några nya körverk. Släpp alla måsten och ge dig själv en stund av njutning och reflektion. En stund av ”just nu” magiskt nära jul.

Varmt välkommen!

Dirigent: Jan Yngwe
Gäster: Folkmusikgruppen Jaerv

www.vocalartensemble.se

OBS! Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer enligt regeringens beslut kring allmänna sammankomster att vid detta evenemang att ställa krav på vaccinationsbevis. Så se till att ha bevis och legitimation redo och kom gärna i god tid. Insläpp från kl 18.30. För mer info om hur du skaffar ditt bevis se covidbevis.se

Lokal

Vasakyrkan Vasakyrkan, Vasa Kyrkoplan 1, 411 27 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.