Andy And The Rockets | Lilla Helfvetet

Andy And The Rockets | Lilla Helfvetet

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

28 okt 2023 22:00 - 29 okt 2023 02:00

Beskrivning

Skoternsdag | Andy And The Rockets | Lilla Helfvetet

Artist: Andy And The Rockets
Spelplats: Live @ Lilla Helfvetet
Datum: 28 oktober 2023
Tid: Öppet 22.00 -02.00 (På scenen ca 23.30)
Biljetter: 200 sek (förköpsbiljetter)
Åldersgräns: fr. 18 år på förköp. 20 år på dörren


Fira Skoternsdag med oss på Lilla Helfvetet.

Andy and the Rockets är ett Svenskt rockband, med ett sound som kombinerar nutidens rock med klassisk Rock’n’Roll. Bandet inspireras av legender som Elvis Presley, Johnny Cash och Rolling Stones, men influeras också av band som Guns’n’Roses, Mötley Crüe och Airbourne. Detta tillsammans resulterar i en modern rockshow, med sporadiska blickar tillbaka till 60-talet!

Andy and the Rockets bildades 2012 efter att Andreas Forslund (Sång & Gitarr) träffade den svenske musikproducenten Sebastian Fronda. Låtskrivandet var redan igång när Andreas kom i kontakt med Filip Westgärds (Bas) och bildade bandet. Kort därefter anslöt den tidigare metaltrummisen Max Marcusson tillsammans med Robin Lagerqvist på sologitarr, som har flera USA turnéer i bagaget. Debutsingeln ”Shy Girl” som släpptes i början av 2013 spelades dagligen på flera av Sveriges större radiostationer, och succén gick inte att räkna på handens tio fingrar! Andy and the Rockets började turnera flitigt över hela Sverige, och senare samma år släpptes EPn ”Magnify the Small”

Efter en tid lämnade Robin bandet, och Anton Britz klev in som ny gitarrist. Bandet fortsatte turnera samtidigt som dom hade börjat jobba på sitt första Album. Låtarna skrevs av Martin Engström och Chris Bergström, och plattan producerades av Martin tillsammans med Andy and the Rockets. Albumet släpptes lagom till sommaren 2017, och singeln ”Come a little Closer” nådde snabbt både radio- och listadderingar globalt.

Efter det intensiva turnerande som följde valde dock Anton att lägga gitarren på hyllan och lämna bandet. I början av 2020 återförenades Robin med Andy and the Rockets, och efter ett par månader i studion låter bandet nu bättre än någonsin!

Varmt välkomna till oss på Lilla Helfvetet i Mora!

Lokal

Lilla Helfvetet, Älvgatan 75, 792 32 Mora

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer