skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

AndraSidan

Eventet är avslutat

AndraSidan

Från Gratis

Plats

Datum

7 okt 2023 19:00 - 8 okt 2023 01:00

Beskrivning

Afrobeats & Amapiano Party!

Datum: Lördag, den 7:e oktober
Tid: Kl. 19:00 - 01:00 (18+)

Sätt på dig dansskorna och förbered dig för en natt av rytm och glädje! Vi bjuder in dig till en oförglömlig Afrobeats och Amapiano fest som kommer att få dig att skaka på höfterna och släppa loss på dansgolvet.
Vad kan du förvänta dig?

* Heta DJ:s: Våra talangfulla DJ:s kommer att snurra de senaste Afrobeats och Amapiano hitsen hela natten lång. Förvänta dig en musikalisk resa du sent kommer att glömma.

* Gratis inträde: Det här evenemanget är gratis! Vi tror på att dela kärleken till musiken med alla, så ta med dina vänner och familj för en natt att minnas.

* God mat och dryck: Vår fest kommer att erbjuda läckra mat- och dryckesalternativ, så du kan hålla energin uppe hela natten.

Alla är välkomna att ansluta sig och njuta av kvällen. 
Man kommer endast in vid uppvisning av giltigt biljett! 

Så kom och dansa tillsammans med oss. Det kommer att vara en kväll full av musikalisk magi, energi och glädje. Vi ser fram emot att fira denna kvällen med dig.

Vi ses på AndraSidan!

Lokal

Pallazzo, Stenkolsgatan 1A, 417 07 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer