skip to main content

Andrae Crouch: God is on our side - Frank Ådahl med Calmar Gospel

Andrae Crouch: God is on our side - Frank Ådahl med Calmar Gospel

Från 225,00 SEK

Plats

Datum

1 jun 2024 20:00 - 21:15

Beskrivning

Västerportkyrkan och Calmar Gospel hyllar Andrae Crouch genom härlig tribute-konsert tillsammans med Frank Ådahl! Sånger som Soon and very soon, Take me back och många fler ur gospellegenden Andrae Crouch låtskatt utlovas.

Frank Ådahl, en fantastisk sångare och artist. Bevandrad inom flera genres, allt från gospel till schlager. Franks inkluderande och engagerade framtoning och scenspråk gör mötet med hans sång och musikalitet levande och inspirerande.

Kören Calmar Gospel startades i september 2022 och finns och berikar Västerportkyrkan med sin härliga sång, energi och glädje. Kören rymmer en bra bit över hundra sångare men varje körsångare kommer med sin egna unika ton och tillsammans skapar vi fantastisk musik och gemenskap.

Nu gästar alltså Frank Ådahl Västerportkyrkan i Kalmar och ska, tillsammans med Calmar Gospel och formidabelt kompband, ge en oförglömlig upplevelse genom konserterna Andrae Crouch tribute: God is on our side. Vi kan räkna med glädje, kraft, energi och sann innerlighet från både Frank och Calmar Gospel.

Varmt välkommen!

Biljettpris: 225 kr, barn/skolungdom till och med gymnasiet går in gratis.

Mer om Frank Ådahl:

Frank Ådahl, med över 50 år som aktiv i den svenska musikbranschen. Musiker, artist, låtskrivare, producent, utbildare… listan kan göras lång. Du känner kanske även igen hans röst som Simba i Lejonkungen. Förutom att ha deltagit i både svenska och norska melodifestivalen 17 gånger som sångare, musiker och låtskrivare har han stått bakom några av de största artisterna i Sverige: Marie Fredriksson, Carola, Titiyo, Mikael Rickfors, Mats Ronander och många fler.

Frank har även turnerat internationellt med bland andra Randy Crawford, Russ Taff och Tata Vega. Förutom att gästa körer runt om i landet arbetar Frank även med att utbilda morgondagens svenska låtskrivare på Musikmakarna i Örnsköldsvik.

Arrangör

Lokal

Västerportkyrkans Ekumeniska Församling, Strömgatan 4, 392 48 Kalmar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer