skip to main content

Andra Våren Klimakterieresan

Andra Våren Klimakterieresan

Från 389,00 SEK

Beskrivning

Klimakterieresan en inspirerande kväll med  kunskap, expertis och fakta om klimakteriet. 

Har du också funderat över klimakteriet och dess påverkan på kroppen och sinnet? Då är KlimakterieResan den perfekta möjligheten att lära dig mer! 

Ta del av den senaste forskning om klimakteriet från Angelica Lindén Hirschberg och Mats Hammar. 

Sömnexpert Lisa Carpevi delar med sig av ovärderliga tips för att förbättra din sömn under klimakteriet. 

Malin Bengtsson och Anders Lönedal ska förmedla hopp/glädje och vad man kan göra själv med egenvård för hud, slemhinnor, hormonsystemet innan/under och efter klimakteriet.

Missa inte chansen att fördjupa din förståelse för klimakteriet och träffa andra kvinnor som gått eller går igenom samma fas. 

Tider: 

18:00-20:30 föreläsningar inklusive paus.

16:00-18:00 OBS! om du har möjlighet att komma tidigare får du den stora möjligheten att träffa våra utställare, mingla med andra besökare och våra föreläsare.


Varmt välkommen!

www.klimakterieresan.se

Viktigt information:

KlimakterieResan vill behandla personuppgifter om dig. Vi kommer att ha en fotograf  närvarande under evenemanget för att ta bilder och filma. Detta material kommer att användas i extern och intern kommunikation, inklusive på sociala medier och vår hemsida.

Återkallande av samtycke:
Du har alltid rätt att enkelt motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för extern kommunikation.
Du har därför rätt att när som helst återkalla ditt samtycke gällande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte att kunna använda din bild för extern kommunikation. Du kan återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss på info@klimakterieresan.se.

Lämnande av samtycke: Om du inte kontaktar samtycker du till att KlimakterieResan behandlar personuppgifter om dig på det sätt som beskrivs ovan.

Comevent Stockholm AB 

Lokal

Hilton hotell och konferens, Guldgränd 8, 104 65 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer