Event inställt

Andra Sidan

Gratis

Plats

Datum

4 jun 2020 12:30 - 10 jun 2020 11:30

Beskrivning

En stad håller på att förgöra sig själv. En konflikt mellan invånarna eskalerar,
men ingen vill se vad som håller på att hända. Ingen vill agera, för alla har något att förlora.
En berättelse om en konflikt, om rädsla – och om två unga människor som miste sina liv för att rädda dom alla.

Andra sidan är en nyskriven pjäs utifrån research med ungdomar i Borlänge kring identitet, familj, relationer. Dalateatern har tagit avstamp från Shakespeares Romeo och Julia-berättelse.
Vilka skulle kunna vara dagens eller framtidens Romeo och Julia i Borlänge? Under vilka omständigheter skulle de leva om de levde i Borlänge idag eller i en framtid?

Målgrupp:  Årskurs 7 – 9
Dagar: 4, 8, 9 juni klockan 12.30 och 10 juni klockan 9.30
Tidsåtgång: 2 timmar inklusive paus 
Plats: Folkets park, Borlänge - utescen 
Senast anmälan: onsdagen 8/4
Frågor:
malin.andersson4@borlange.se   

Arrangör

Här bokar du som lärare biljetter till din klass. Uppge skolans namn, ditt namn och tel samt vilken klass. Om du behöver fler biljetter till önskad föreställningstid kontakta Kulturcentrum Asken på tel: 74471. Varje klass bokar själv kulturbuss!

Lokal

Folkets Park Folkets Park, Jussi Björlings väg 784 32, 784 32 Borlänge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.