Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Andersson-Runevad 6-tett / Maja Sundell (+ jam)

Eventet är avslutat

Andersson-Runevad 6-tett / Maja Sundell (+ jam)

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

8 maj 2023 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

WAUXHALL JAZZ på Contrast - botar din måndagsblues Upplev en härlig start på veckan med musik, mat och dryck i hemtrevlig atmosfär.

Dubbelfeature ikväll!

----------------

Andersson Runevad duo gör comeback som sextett! Bandet kommer att bjuda på blandad repertoar framförd av pianotrio med sång, trumpet och trombon. Det kommer att bjudas på förstklassig sång av Tora Runevad Kjellmer uppbackat av en välsvarvad kvintett. Musiken sträcker sig från Stevie Wonder via Steely Dan och Alison Krauss till Aretha Franklin och Carly Simon, varmt välkomna!Bandet består av

Tora Runevad Kjellmer - Sång
Daniel Andersson - Kontrabas
Hampus Torarp - Piano
William Soovik - Trumset
Ella Wennerberg - Trombon
Klara Lannsjö - Trumpet


Maja Sundell skriver musik inspirerad av det enkla och det svåra i livet så som kärlek, ensamhet och den svenska floran. Hon försöker med självklara melodier och inbjudande texter på svenska, förmedla hjärtliga och innerliga budskap till sin publik. Med klassiskt sväng och moderna improvisationer tar hon sig an historieberättande på ett unikt sätt.

Sång - Maja Sundell
Piano – Samuel Axelson
Bas – Melker Törnqvist
Trummor – Max Johansson

Efter spelningen bjuder bandet in till jam! Jammare kommer in gratis innan kl 19.30!

🌎 INSLÄPP
Insläpp från kl 17.00 för bokade/biljett.
Bandet spelar kl 19.00, 2 set med paus.

🌎 BORDSBOKNING
Boka matbord och kolla på menyn här!
 Wauxhall Jazz = Contrast Public House, 3e Långgatan 16, Göteborg.

🌎 TILLÄNGLIGHET
Lokalen är rullstolsanpassad. För frågor, maila info@contrastgbg.se

I samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet

Arrangör

Big announcement: Jazz@Park Lane - the newest and coolest jazz venue in Göteborg! The cultural ground zero at Götaplatsen beside the city theater, museum, concert hall et c on Kungsportsavenyn 38.

Webpage / Spotify / Facebook / Instagram 

Lokal

Wauxhall Jazz, Tredje Långgatan 16, 413 03 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer