Anders Lundin

Anders Lundin

Biljetter från 300,00 SEK

Plats

Datum

12 mar 2023 16:00 - 17:50

Beskrivning

Att berätta en historia runt lägerelden är den äldsta, mest naturliga formen av underhållning. Och om TV:n är vår samtids lägereld så har Anders Lundin verkligen en gedigen erfarenhet av att underhålla vid den. I vis-föreställningen Expeditionen Livet använder han det till att berätta en fängslande, spännande och rolig berättelse om det äventyr det är att leva och vandra på vår planet.

 • Det är en allmänmänsklig historia jag berättar, säger Anders. Det börjar med dom första stegen för 3 miljoner år sedan och slutar alldeles nyss på väg till dagis med min dotter.

Föreställningen är en förlängning av Anders skiva ”Här är jag nu”, ett album som nominerades till Manifestpriset för Årets Visa, 2020 och innehåller flera låtar som har kommit att bli älskade och önskade, som har spelats både i Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg och som rört Tilde de Paula Eby till tårar i Efter fem i TV4.

Duoföreställningen har turnerat under flera år och har spelats på allt från Stadsteatern i Stockholm till kyrkor, krogar och visfestivaler. Publiken tas med på en vindlande historia som handlar om utvandrare och invandrare, om allas våra förfäders irrfärder, om Anders egna och om ett och annat snedsteg på vägen. Dessutom bjuds på anekdoter från både inspelningar av naturprogram och Allsången och reflektioner kring vad som väcker så starka känslor till liv, hos amerikaner såväl som svenska tittare.


Två set med paus i 30 min. Café Chez Nous serverar kaffe/te, fika och smörgåsar från kl 15:00

Medverkande musiker: Jonas Olofsson på bas
Fotograf: Andreas Johansson

Arrangör: Älta Kulturförening

Arrangör

Älta Kulturknut är Ältas Kulturhus. Här finns det spännande aktiviteter för olika åldrar. Vi hyr ut lokaler till dans, teater, cirkus, målarkurser, musik, möten och fester mm.

Lokal

Älta Kulturknut AB, 138 30 Älta, 138 30 Älta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.