skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Anders Löwdin - Jag ville se platserna

Eventet är avslutat

Anders Löwdin - Jag ville se platserna

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

10 nov 2022 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

OFF-OFF J!

Jag ville se platserna

Anders Löwdin i samtal med Paulina Sokolow

med efterföljande boksignering och mingel

Torsdag 10 november kl. 19:00

Stora nygatan 7 gatuplan

Varmt välkomna.


Hur berättar vi om Förintelsen när alla som kan vittna är döda? Hur ser landskapen idag ut där lägren låg? Bär platserna vittnesmål om de grymheter som utspelade sig där? Dessa frågor var upprinnelsen för mitt ­foto­grafiska projekt om Förintelsen.

2014 började jag resa med min kamera till platserna för Förintelsen, i huvudsak östra Europa: Polen, Litauen, Ukraina och Österrike.

”Jag ville se platserna” samlar femtio av mina foto­grafier och inleds med en essä av Ola ­Larsmo. Boken släpptes till Förintelsens minnes­dag, 27 januari 2022.

Anders Löwdin är frilansfotograf och konstnär som arbetar med stillbild, film och ljud. Sedan lång tid tillbaka arbetar han med sitt långsiktiga projekt ”Att minnas Förintelsen”. I januari 2022 debuterade han som fotoboksförfattare med boken ”Jag ville se platserna”, med förord av Ola Larsmo. I boken har han samlat femtio foto­grafier från sina resor till platserna för Förintelsen, i huvudsak från östra Europa: Polen, Litauen, Ukraina och Österrike.

Paulina Sokolow är är konstskribent och verksamhetsutvecklare på Konstfrämjande.

Tack till Kulturrådet, Stockholms stad och Region Stockholm.

Lokal

Stora nygatan 7 Stora nygatan 7, Stora nygatan 7, 11152 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer