skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Ända tills du dör - teatertreornas slutföreställning

Eventet är avslutat

Ända tills du dör - teatertreornas slutföreställning

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

24 april 2024 - 25 april 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

En ung barista-trainee är uppslukad av sitt arbete, när en mystisk kvinna plötsligt nästlar sig in i hans sfär. Han har aldrig sett henne förut, men hon verkar känna honom väl. En känsla av att det är något som inte stämmer smyger sig på och det blir snart allt tydligare att inget längre är som det ska. Var har han hamnat och vad är det för tåg som alla pratar om?

Ända tills du dör är en teaterföreställning med musikaliska inslag som skildrar kärleken, livet och döden, och relationen dem emellan. 

Av och med Midgårdsskolans teatertreor, i sammarbete med LÄNK, efter manus av Oda Fiskum.

VALHALLA, MIDGÅRDSSKOLAN 24-25 APRIL KL 19:00Arrangör

Lokal

Vallhalla, Midgårdsskolan, Regementsområdet, 903 47 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer