Anchors Criterium - Quarter Mile

Eventet är avslutat

Anchors Criterium - Quarter Mile

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

11 maj 2019 16:00 - 21:00

Beskrivning

For the second year we arrange a short but intense fixed + gear criterium in Varberg by the sea.

Normally a criterium is 1000 to 1500 metres. But since we have a very restricted area, our track is 402 metres – a quarter mile. But make no mistake, it vill be tough!

You can take part in fixed , gear or both classes.

More regulations and info at anchorscrit.com

Ticket purchase information in english


Betalningsinformation på svenskaArrangör

Veloica är en tidning, en kulturrörelse och en strävan. Vi älskar cyklar, cykling och cyklister. Vår passion handlar inte om topphastighet, effektivitet eller resultat. Inte om att ta sig från punkt A till punkt B. Resan, och pauserna, är målet.

Lokal

Södra fästningshörnan Södra fästningshörnan, Strandgatan 23, 432 44 Varberg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.