skip to main content

Amplified Equally fest 4

Amplified Equally fest 4

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

13 sep 2024 19:00 - 14 sep 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Nu kör vi endagsfestivalen Equally fest för fjärde året på rad, alltid på samma plats, Slaktkyrkans bakficka Hus7. Syftet med festivalen är att boka jämställt

På scen:

The Ohnos (Malmö)
Med frustrerade vrål från vardagsträsket och tralliga refränger från underjorden letar sig The OhNos in i varje öra. Bandet bildades 2014 och har rosats för deras energiska liveframträdanden och melodiösa mix av 60-tals garage, 70-tals punkrock och 90-tals indiepop. 2015 släppte de debut-ep:n Queens Of The Underworld och 2017 kom albumet Sounds From The Basement (Rundgång Rekords). 2019 var bandet på en mindre skandinavienturné med spanska garagepunkbandet Las Furias, något som resulterade i splitkassetten Queens of Noise (Lucinda Records/Cassettine/Rundgång Rekords 2020).

2022 släppte bandet sitt uppföljningsalbum Waving from Hades (Beluga Records/Lucinda Records): 11 låtar som bearbetar de mörkare delarna av tillvaron med hjälp av ömsom visslingar, handklapp och cheerleaderkörer, ömsom fuzziga riff, hårdrockssolon och träskblueskänsla. För denna studie i exorcism jobbade The OhNos med gräddan av skånsk indie: inspelningstekniker Malin Hofvander (Mary Anne’s Polar Rig), mixare Joakim Lindberg (MFMB) och mastrare Ulf Blomberg (Grace will Fall, Black Birch). Under 2022 genomförde även The OhNos sin andra spanska turné och året därpå var det dags för turnéer i Tyskland och Finland.

Nu under 2024 skriver bandet nytt material. Planen är att gå in och spela in en ep under sommaren och åka på en Englandsturné i september. Men först alltså ett besök i huvudstaden! Framträdandet på Equally Fest blir första gången The OhNos uppträder i Stockholm! Förhoppningsvis med en färsk singel eller ep i bagaget.

Palme Sköt Först
Spelar för fort! De tänker för fort! De pratar för fort! Du får en kväll som är över för fort! Bättre än sex! Sämre än poppers! Köp en tischa och få fyra vänner för livet! Stockholms starkaste kvartett, med minst en EP i bagaget! Rockenroll!!!"

Gut Feelings
Gillar att blanda fuzz, pop, ös, ljud och oljud med snabba trummor, gitarrer och jeans. Gut Feelings spelar garagerock och bildades i Stockholm 2022 med medlemmar från bl.a. Glenn Echo, Matriarkatet och DULL. När Gut Feelings spelar går topplocket.

Well Adjusted
Stockholmsbaserade Well Adjusted hämtar sin inspiration från indie/alternativa akter från både nutid och tidigare decennier och bandet kännetecknas för sitt karaktäristiska sound av melankolisk sång blandat med drömmiga, shoegaze-inspirerade ljudbilder.
Well Adjusted bildades 2021 när sångerskan och låtskrivaren Emma Pettersson flyttade hem till Stockholm under Covid-pandemin efter att ha bott i London i många år, där hon spelade i psykrockbandet Hexmaze. Väl hemma i Stockholm anslöt sig Aron Lange på gitarr, Oscar Krantz på gitarr, Emil Petersson på trummor samt Fernando Hermida på bas.

Dj: Apeman (Kerosene Kream)

Affisch gjord av: Henrik Bäckström (Tjackberryart)

Dörrar öppnar: 19:00
Dörrar stänger: 01:00

Entre:

150 förköp, 200 i dörr

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer