Among Lynx + Crying Cojones

Among Lynx + Crying Cojones

Biljetter från 120,00 SEK

Plats

Datum

16 jun 2023 20:00 - 23:00

Beskrivning

Among Lynx är kaxigt tvärsäkra i sitt råa, tunga och smutsiga sound. Med en bakgrund i amerikanskt influerad bluesrock har de utmanat gränsen mellan modernt och vintage sedan starten 2014. Främst har de gjort sig ett namn genom sina livekonserter – oavsett om det varit för en rockälskande publik eller på roots-scenen har Among Lynx fått en genreöverskridande fanskara genom åren.


Tredje fullängdsalbumet Once in a Blue Moon är deras mest dynamiska och mogna hittills, som adderar en känsla av totalt fokus i bandets ljudbild. Med melodier som klistrar sig fast i skallen råder det inga tvivel om att Among Lynx kan väva in modern pop i sin svängiga och säregna variant av rootrock, även om det finns en nyfunnen tyngd och allvar bakom låtarna. Bandet har sedan förra albumet ändrat laguppställningen något - nya leadgitarristen Filip Karlström delar posten med avgående gitarristen Moa Brandt på kommande platta, Elin Tannerdal har tagit över basen och sångerskan Eva-Mi Ringqvist har axlat rollen som andragitarrist. Munspelaren Elin Öbergs stämma hörs även som lead på ett par av låtarna. De största signumen för bandet finns dock intakta – smutsiga slide-gitarrer, munspelsfrenesi samt kraftfull sång i soultappning.


Once in a Blue Moon släpps 24 februari 2023, helt på egen hand. Bandet gör dessutom en skandinavisk vårturné i samband med albumsläppet.


MUSIKER

Eva-Mi Ringqvist - leadsång & gitarr

Elin Öberg - munspel & kör

Filip Karlström - leadgitarr & kör

Elin Tannerdal - elbas

Amanda Savbrant - trummor & kör (under våren 2023 är Amanda Alvekrans vikarie)

Among Lynx Sociala medier: 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5fib0YWb44SaGAQeFroJsu?si=BZiFUWW7RnOz7dAhN6-qEA

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCphaBMcr8uSA_T5JJR7R-UA

Instagram: https://www.instagram.com/amonglynx/

Facebook: https://www.facebook.com/amonglynx

Hemsida: https://www.amonglynx.com/

Press Lola Luna (singel): https://knivenpr.se/pr/amlyxlola/?fbclid=IwAR35FsXDS2otFRL70vM86x5hVBL4wzdlvLl9dT-OL_dvjZXUfetU-YoQKDU


Arrangör

Föreningen Musikhuset & Sjömanskyrkan Bord & Bar - Gävles största vardagsrum med scen, livemusik, restaurang & bar- Fullständiga rättigheter.

Lokal

Musikhuset Gävle, Kyrkogatan 32, 803 11 Gävle

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.