skip to main content

AMFI #6 SHIATSU av DIMEN HAMA ABDULLA

AMFI #6 SHIATSU av DIMEN HAMA ABDULLA

Från 120,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

19 april 2024 - 21 april 2024

Beskrivning

AMFI #6 SHIATSU av DIMEN HAMA ABDULLA
Amfi gästar konsthallen Accelerator med SHIATSU - en ny pjäs av Dimen Hama Abdulla med Amina Szecsödy på scen.

Jag drömmer, mina fattiga drömmar utan bild och ord, det är en instinkt, det är upprättelsen, den söker mig, den drar i mig. Det är dags att bestraffa, kräva ansvar, tömma alla skrymslen och vrår på spindelnät och damm, det lägsta av det lägsta ska fram. 

I Shiatsus sju scener skildrar Dimen Hama Abdulla en känslomässig kris som följer i spåren av ett övergrepp.


På scen: AMINA SZECSÖDY Regi: SAGA GÄRDE Musik och ljuddesign: JOHAN BLIXT Ljus: ANTON ANDERSSON Kostym: LISELOTTE BRAMSTÅNG Grafisk form: SEPIDAR HOSSEINI Kommunikation: JOHANNA WIDLUND CRISMAN

Programtid: Föreställning & samtal 2 timmar.


I samband med föreställningen ges publika samtal i samarbete med Stockholms Kvinnohistoriska där dramatikern och gäster deltar i syfte att vitalisera diskussionen kring nyskriven dramatik, dess tematik och dramatikens position. Information om medverkande i samtalen tillkommer.

Föreställningen äger rum i konsthallen och samtalen i caféet. Inträde till samtal ingår i bokad biljett. Amfi #6 presenteras i samarbete med Accelerator och Stockholms Kvinnohistoriska. Föreställningen görs med stöd av Kulturrådet, Stockholm stad och Region Skåne. 

Läs mer på amfiplay.se

Foto: Cato Lein 

Arrangör

Amfi är en plattform för ny dramatik som vill utveckla scenkonsten genom språket. I samarbete med de scener vi gästar vill vi verka för en kontinuerlig diskussion kring ny dramatik och visa på dramatikerns betydelse för att utveckla scenkonsten i dialog med vår omvärld. Läs mer om oss på amfiplay.se


Lokal

Accelerator | Stockholms universitet, Frescativägen 26 A, 114 18 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer