AMFI #2 SVAGHETENS PARTI AV FELICIA MULINARI

Eventet är avslutat

AMFI #2 SVAGHETENS PARTI AV FELICIA MULINARI

Biljetter från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

10 oktober 2020 - 11 oktober 2020

Beskrivning

Jag vet inte om det här är ett kärleksbrev eller en medlemsansökan. Om det vore en medlemsansökan så vore det till svaghetens parti. Jag vet inte om det här är ett kärleksbrev eller en medlemsansökan. Om detta vore en medlemsansökan så skulle formuläret fråga mig vad svaghet är.

Andra delen av Amfis serie med ny dramatik, Svaghetens parti av Felicia Mulinari gästar Malmö Konsthall. Texten är en lyrisk skildring av smärta och sjukdom där Mulinari undersöker politiska och existentiella villkor för svaghet och omsorg. Vad innebär det när kroppen är en brist, vilka är alla de kropparna som bär upp en kropp? Omsorg som en smärtsam paradox, skuld är en revolutionär smitta. Innan föreställningen hålls ett samtal mellan Felicia Mulinari i samarbete med Stockholms Kvinnohistoriska. Felicia Mulinari debuterade med  diktsamlingen Det som inte kan utplånas (Bonniers förlag, 2019) och har tidigare skrivit pjäsen Labyrint i samarbete med Saga Gärde för Unga Malmö Stadsteater.

På scen: Sandra Medina 

Regi: Saga Gärde Ljuddesign & teknisk rigg: Sibille Attar 

I samtal (10 okt): Felicia Mulinari 

10 och 11 oktober kl 15.00 

Föreställningen är ca 30 min.

Fri entré men förhandsbokning krävs via Billetto. Föreställningen äger rum i C-salen med 30 åskådarplatser. UTSÅLT!

OBS! På grund av sjukdom så har vi i dag varit tvungna att ta det tuffa beslutet att inte spela Svaghetens parti live på Malmö konsthall 10–11 oktober. Vi kommer istället visa filmatiseringen av föreställningen som spelades in under våren, med en introduktion och efterföljande samtal mellan Felicia Mulinari och psykologen och skribenten Andrea Malešević.

Vi är glada att meddela att Felicia Mulinari och Andrea Malešević kommer att vara på plats båda dagarna för att hålla ett samtal som introducerar pjäsen och som fördjupas efter visningen. Publiken ges även möjlighet att ställa frågor.

Meddela oss gärna om du vill avstå din bokade plats. Du kontaktar oss via anja@delakakan.se. Ytterligare speltillfällen planeras längre fram.

Hoppas vi ses!

/Amfi, Stockholms Kvinnohistoriska och Malmö Konsthall

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och publiken ges möjlighet att hålla avstånd innan, under och efter arrangemanget.  Om du på dagen visar några sjukdomssymptom ombeds du stanna hemma och ges möjlighet se föreställningen online. 

Amfi produceras av Dela Kakan i samarbete med Stockholms Kvinnohistoriska, Malmö Konsthall och Inter Arts center. Dela Kakan är en produktionsplattform om arbetar med dokumentära processer, ljudverk och scenkonst och är verksamma i Malmö och Stockholm. Projektet genomförs med stöd av Konstnärsnämnden,  Kulturrådet och Författarfonden. 

Mer info: delakakan.se/amfi Kontakt: anja@delakakan.se

Arrangör

Amfi presenterar ny dramatik och produceras av Dela Kakan. Dela Kakan är en produktionsplattform som arbetar med dokumentära processer, ljudverk och scenkonst och är verksamma i Malmö och Stockholm. För mer info: delakakan.se/Amfi

Lokal

Malmö Konsthall Malmö Konsthall, S:t Johannesgatan 7, 205 80 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.