AMFI #2 FELICIA MULINARI

Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg
27 mar 2020 18:30 - 20:00
Biljetter 100,00 SEK
Biljetter 100,00 SEK

AMFI: Det är ett jag som talar

I andra delen i Amfis serie med ny dramatik iscensätts Felicia Mulinari Svaghetens parti. Texten är en lyrisk skildring av smärta och sjukdom där Felicia Mulinari undersöker politiska och existentiella villkor för svaghet och omsorg. Texten både skildrar ett sjukdomstillstånd och skriver fram ett kollektiv av sjuka, en svaghetens organisering utifrån en telefonkö. Texten vänder på vem som blir subjekt och objekt i en ömsint akt, vad innebär det när kroppen är en brist, vilka är alla de kropparna som bär upp en kropp? Omsorg som en smärtsam paradox, skuld är en revolutionär smitta. 

Efter föreställningen följer ett samtal mellan Felicia Mulinari och kristina Hagström-Ståhl. 

Regi: Saga Gärde

På scen: Sandra Medina 

Ljuddesign & teknisk rigg: Sibille Attar

I samtal: Felicia Mulinari & Kristina Hagström-Ståhl (Gbg)

Amfi vill utveckla och utmana svensk samtidsdramatik och ge utrymme för litterära röster att skriva för scen. Serien presenteras i samarbete med Folkteatern i Göteborg, Malmö Konsthall och Studio Biblom Hjelte i Stockholm. 

Amfi produceras av Dela Kakan i samarbete med Folkteatern i Göteborg, Malmö Konsthall, IAC Malmö och Studio Biblom Hjelte i Stockholm med stöd av Konstnärsnämnden, Författarfonden och Kulturrådet. 

För vårens program och biljetter se delakakan.se/amfi

Foto: Stefan Thell, Carl Thorborg, Cato Lein 

Grafisk form: Sepidar Hosseini


Profile picture
AMFI

Amfi presenterar ny dramatik och produceras av Dela Kakan. Dela Kakan är en produktionsplattform som arbetar med dokumentära processer, ljudverk och scenkonst och är verksamma i Malmö och Stockholm. För mer info: delakakan.se/Amfi

Event inställt

AMFI #2 FELICIA MULINARI

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.