Eventet är avslutat

AMETIST AVSLUTNINGSFEST!

100,00 SEK

Datum

29 nov 2014 22:00 - 30 nov 2014 03:00

Beskrivning

AMETIST AVSLUTNINGSFEST!

När den här festen händer har sista avsnittet av landets största hiphop-program "Kärleksattacken" sänts. Ametist måste festa ut den med alla er. Om man har pumpat ut svensk hiphop i radio i nästan 8 år, ja då MÅSTE man festa ut den TOTALT. Den här festen händer bara en enda gång.

"Jag anropar särskilt alla mina TJEJER som gillar hiphop som jag! ER vill jag ha hos mig den här kvällen! Ni andra ska sprutas ner med champagne och det ska vara trångt och svettigt".
- Ametist

Den här festen blir i 100% pure hiphop-anda. Bara ren HIPHOP på dansgolvet, inget annat. Du kommer om du är en HIPHOPskalle som gillar att dansa. Dansa till pure HIPHOP. I Jordans. Förstår du?

Tips: Förköp biljetter!

----------------

DJs och liveakter är HEMLIGA (än så länge).
Du som gått på Ametist fester vet redan att det blir KAOS.

------------------

 • Ålder 21 eller 18 om du förköpt biljett!
  • 120 kr i dörren / Förköp 100 kr
  • 22-03
  • Ⓣ-Globen
 • -----------------

  Arrangör

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.