skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

AMERICO EL REY DE LA CUMBIA / STOCKHOLM

Eventet är avslutat

AMERICO EL REY DE LA CUMBIA / STOCKHOLM

Från 450,00 SEK

Plats

Datum

1 apr 2018 21:30 - 2 apr 2018 03:00

Beskrivning

Américo är Chiles bäst säljande skivartist!

Han är en tolkare av romantisk Cumbia, men så mycket mer än enbart yta och styling. Hårt arbete ligger bakom hans framgång och han har en 20 år lång karriär bakom sig. Mycket av hans popularitet beror på hans ödmjuka framtoning. Han är en enkel kille från Arica i norra Chile, där han redan som 6 åring stod på scenen första gången, när han följde med sina musikerföräldrar (pappa var Bolerosångare) på olika festivaler och spelningar.

Som ung musiker lämnade han Arica för Santiago, tillsammans med sin mamma. Han turnerade runt i Chile med gruppen ”Alegría” med vilka han också spelade in 11 skivor!

I Chile, bröt sångare en ny post genom radiella läget på nr 1 med den enda "Dream trott" i 6 veckor i följd.
Posteriormenete Américo är tillägnad att främja hennes nya album "Américo Forever" med flera av hans största hits i versioner med nya arrangemang och innehåller även den nya singeln "Ingenting" snabbt stiger till toppen leden av rankingen. Året gick snabbt med en framgångsrik Europaturné som tar honom över Sverige, Schweiz, Spanien och Belgien bland annat med mycket bra samtal och utmärkt mottagande från pressen, som dubbades kungen av Cumbia. Med denna nya roll kommer att Bolivia och svurit lokal version av Bailando por un Sueño, där det lyser med stor delaktighet, där han sjunger och dansar och visar sympati och enkelhet som har tagit honom till podiet steg närvarande. Idag besöker Américo olika städer i USA, med hög uppringning, spridning och mottagning av allmänheten. Dess skylt har presentationer i Virginia, Connecticut, New York och Seattle, bland flera andra.

Den 13 september 2017 blev Americo valt att representera låten "Mi Paz les doy", officiellt hymne för påven Francis besök i Chile, som hålls mellan 15 och 18 januari. 2018.

Arrangör

Lokal

Kraken Kraken, Rökerigatan 1d, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer