skip to main content

Amanda Ginsburg & Askanäs Kammarensemble

Amanda Ginsburg & Askanäs Kammarensemble

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

27 jun 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Torsdag 27e juni kl 19 Ekerö kyrka

Amanda Ginsburg och Askanäs Kammarensemble

Den dubbelt grammisbelönade Amanda Ginsburg gästade festivalen 2021 men fick då bara chansen att spela för 40 personer på grund av rådande Covid-restriktioner. Samarbetet med Askanäs Kammarensemble mynnade däremot ut i en skiva och flertalet konserter tillsammans. Nu tyckte vi att det var dags att spela för en fullsatt Ekerö kyrka! Programmet består av Amandas egen musik i arrangemang för sång, jazztrio och stråkkvartett samt musik av bl.a. Mozart, Andrée och Pärt.

Amanda Ginsburg - sång

Filip Ekestubbe - piano

Daniel Migdal - violin

Frieda Mossop - violin

Emma Nyman - viola

Andreas Lavotha - cello

Christopher Hästbacka - piano

Lokal

Ekerö kyrka, Ekerö kyrkväg 5, 178 52 Ekerö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer