Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Alternative Rock Night #2

Eventet är avslutat

Alternative Rock Night #2

Från Gratis

Plats

Datum

11 maj 2019 20:00 - 12 maj 2019 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Gillar du musik från band som Paramore, Fall Out Boy eller My Chemical Romance?

Den 11 maj blir det återigen fest och klubb, denna gång på Broder Tuck! Förutom att Nocean spelar runt 21 så spelas nostalgisk musik på dansgolvet från tidiga 2000-talet till nutid inom den alternativa rock/punk/metalgenren. Inspirationen fick vi från en klubb i Birmingham där vi insåg att en sån här klubb bara MÅSTE finnas i Stockholm!

Entré/biljett: 110 kr (förköp eller i dörren)
18 år

Ses där!!Nocean var först ut i Sverige med att släppa en rockvideo i 360 grader (The Change). Stockholmsbandet kombinerar melodiös, modern rock och metal med elektroniska element, ett filminspirerat sound och mäktiga, energifyllda liveshower som inte lämnar någon oberörd. Sedan 2014 har bandet släppt två album, spelat på festivaler som Sweden Rock Festival och turnerat i Europa flera gånger. Bandet har fått ett stort följe runt om i världen med fans som vädjar om att få se dem live.

Lokal

Brother Tuck Brother Tuck, Götgatan 85, 116 62 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer