ALONE OR TOGETHER

ALONE OR TOGETHER

Från 75,00 SEK

Plats

Datum

15 okt 2023 15:00 - 16:00

Beskrivning

Artist in residence: Pēteris Vasks

Konsertserien Artist-in-residence välkomnar musiker, kompositörer, konstnärer eller dansare med olika profiler och från olika länder att gästa Drottning Silvias Konsertsal.
I år har vi den stora glädjen att bjuda in den lettiska kompositören Pēteris Vasks och höstens residens kommer att resultera i tre stora konserter i Drottning Silvias Konsertsal.
Vasks, vars musik ofta är inspirerad av lettisk folkmusik, skildrar kampen mellan ljus och mörker. Även Lilla Akademien och Drottning Silvias Konsertsal arbetar i år med temat ljus och detta mångtydiga och vackra begrepp kommer att löpa som en röd tråd genom säsongens konserter och Vasks-festivalen i synnerhet.

Elever från Lilla Akademien, tillsammans med solister från kammarorkestern O/Modernt, framför Vasks musik i tre extraordinära konserter i Drottning Silvias Konsertsal. Missa inte detta!

Lördag 19.00- HEAVENWARDS
Söndag 15.00- ALONE OR TOGETHER
Söndag 19.00- MESSAGES OF LOVE AND LIGHT

VARMT VÄLKOMNA! 

Arrangör


Drottning Silvias Konsertsal på Lilla Akademien – ett klingande rum för musikaliska möten.

Salen är ritad av den kända italienska arkitekten Giorgio Palú, och den världsledande japanska akustikern Yasuhisa Toyota. Toyota har även designat akustiken för många berömda konserthus runt om i världen, inklusive Walt Disney Concert Hall i Los Angeles och Pierre Boulez Saal i Berlin. Med dynamisk design och centrerad scen är varje konsert i Drottning Silvias konsertsal en ny unik och inspirerande upplevelse.


Lokal

Drottning Silvias konsertsal Drottning Silvias Konsertsal, Norrtullsgatan 14, 113 45 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer