Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Allvarsdrömmar

Eventet är avslutat

Allvarsdrömmar

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

30 maj 2018 18:30 - 20:00

Beskrivning

Damkören SALT hälsar välkommen till Allvarsdrömmar, en sommarkonsert där mystiken får ta plats i musiken.

Repertoaren kretsar kring nordiska tonsättare som Ola Gjeilo, Ale Möller och Jan Sandström. Under konserten bjuder kören bland annat på en småländsk trollformel, en jojk till fjällvinden, isländska vättar och flera andra små magiska väsen bland texter och toner.

I år firar Damkören SALT 15 år och konserten är en del av jubileumsårets program. Efter konserten bjuder kören på mingelfika med gott småplock och dricka, så stanna gärna kvar och fira in sommaren med oss!

Varmt välkomna till Andreaskyrkan i Stockholm den 30 maj kl. 18.30.

Lokal

Högbergsgatan 31 Högbergsgatan 31, Högbergsgatan 31, 116 20 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.