skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Allt vi behöver

Eventet är avslutat

Allt vi behöver

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

19 jun 2022 13:00 - 14:15

Beskrivning

Varmt välkomna till Teater Bortom Brons föreställning Allt vi behöver, ett längtansfullt kammarspel om två små själar, ett poletennis-set och en väldigt viktig micro.

PÅ SCENEN: Nils Wetterholm och Adrian Nordin.

MANUS OCH REGI: Hanna Nygårds.

LJUSTEKNIKER: Jakob Degerfält.

Föreställningen är ca 70 minuter lång. 

Från 10 år och uppåt.

ATT TA SIG HIT: Sagateatern ligger precis intill Lidingö Centrum, så det går bra att ta de flesta bussar från Ropsten och sedan gå ca 5 minuter till Sagavägen 6. Det går även att ta buss 201 till Sagavägen.


Vi ses!

Arrangör

Teater Bortom Bron är den första professionella teatern baserad på Lidingö. Vårt syfte att lyfta komplicerade frågor i en splittrad kommun, på ett kittlande och humoristiskt sätt. Med fokus på teater, dans, musik och performance vill vi skapa en kulturell knytpunkt och en stadig källa till kultur, som Lidingö länge har saknat.

Välkomna!

Lokal

Sagateatern Lidingö Sagateatern Lidingö, Sagavägen 6, 181 32 Lidingö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer