Allt jag förlorade genom att vinna – om idrottens fängelse och vägen därifrån

19 nov 2018 17:00 - 19:00

ABF Stockholm, Sveavägen 41, 111 83 Stockholm

Bokrelease och författarsamtal med Albin Tingsvall

»Jag var 25 år och världen låg för mina fötter. Jag hade vunnit SM-guld, spelat Champions League, fått proffsanbud från de bästa ligorna i Europa och precis blivit uttagen till EM med landslaget. Då bestämde jag mig för att det fick vara nog.«

Idrott på toppnivå skänker glädje till miljontals fans och drömmar till våra barn. Men det är också en värld av kvävande normer och förbjudna känslor. I Allt jag förlorade genom att vinna skildrar Albin Tingsvall elitidrottens och sina egna dolda rum.

Vad händer egentligen med en idrottare när drömmen blir vardag?

Vad händer när alla älskar din prestation men glömmer din person?

Och vad händer med människor som från barnsben tränas att aldrig acceptera gränser eller känna efter?

Albin Tingsvall är i dag 30 år och legitimerad psykolog, och arbetar bland annat på en specialistmottagning för idrottares psykiska hälsa. Med sin öppna berättelse om den egna livsresan och sin djupa kunskap om elitidrottens psykologi, har han skapat en av årets mest tänkvärda böcker.

Allt jag förlorade genom att vinna – Om idrottens fängelse och vägen därifrån är skriven för alla som är verksamma inom idrotten men också för dem som varje vecka tar sitt drömmande barn i handen och går iväg till träningen.

Boken är rykande färsk den 19 november och får du möta författaren och har möjlighet att köpa ett rabatterat, signerat exemplar.

Medverkande:
Albin Tingsvall, författare och legitimerad psykolog

Samtalsledare:
Tobias Regnell, förlagschef Offside Press

Lokal: Hjärtat, entréplan
Observera att föreläsningssal kan ändras vid behov. Uppdaterad information om föreläsningssal finns alltid på skärmarna i ABF-husets entré. Välkommen!

Gratisbiljett

Stängd