Hoppa till huvudinnehåll

Allsång med Operan 24/25

Allsång med Operan 24/25

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

8 sep 2024 15:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Allsång med Operan 24/25


Det finns få saker som är så välgörande som att sjunga tillsammans. Kanske är det därför som våra allsångskonserter har blivit en sådan succé. Nu introducerar vi en ny allsång för hela familjen!

Operasångarna Elinor Fryklund och Rickard Söderberg leder oss genom ett blandat program med välkända sånger. På scenen får de sällskap av Malmö Operas fantastiska barnkör och våra blivande operastjärnor i Malmö Opera Academy.

Vissa låtar kan du säkert redan, andra lär vi oss på plats. Vi kanske till och med provar på att sjunga i stämmor tillsammans när vi ändå är igång.

På programmet står den pampiga arian Nessun dorma från operan Turandot, Carolas schlagerdänga Fångad av en stormvind, monsterhiten Let it go från Disneyfilmen Frost och många fler.


Medverkande

På scen

KONFERENCIER & ALLSÅNGSLEDARE Rickard Söderberg & Elinor Fryklund
PIANO Johan Reis

Malmö Operas barnkör
Malmö Opera Academy

Fika kommer finnas att köpa på plats från en timme innan föreställningen börjar. 

Ett samarbete mellan Folketshus och park Skurup och Skurups Kommun. 


Lokal

Skurups folkets hus & park, Per Henriksgatan 2, 274 32 Skurup

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer