Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Allsång i Högbo 10/7. Gäst: Victor Crone

Eventet är avslutat

Allsång i Högbo 10/7. Gäst: Victor Crone

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

10 jul 2024 18:00 - 19:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Allsång på Högbo 10/7 med gäst Victor Crone

Förbered dig på en oförglömlig sommarkväll med sång och samvaro i den idylliska miljön vid Högbo Bruk! Allsång med Förgyllz bjuder in till en hjärtlig kväll fylld med klassiska och nya allsånger. Detta är en perfekt möjlighet för dig att förena din röst med andra och fylla sommarkvällen med melodier som värmer hjärtat.

Ta med familj och vänner för att njuta av liveframträdanden, där du själv spelar en central roll i kören. Om du älskar musik och tycker om att sjunga, eller bara vill vara en del av en gemenskap som delar din entusiasm för sång, är detta ett evenemang du inte får missa.

Biljetterna är rimligt prissatta och FRI ENTRÉ för alla under 13 år! Den natursköna platsen vid Högbo Bruk ger en perfekt bakgrund till en kväll där musik och gemenskap står i centrum. Se till att säkra din plats för en kväll där glädje och musik går hand i hand. Vi ses där för att sjunga från hjärtat!

Lokal

Högbo Bruk, Hans Hiertas väg 20, 811 92 Sandviken

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer